Tři mladíci, kteří mohou pomoct Jágrovi s Plekancem vrátit do Kladna extraligu

Ladislav Zikmund

Famózní formu měl letos třiadvacetiletý Ladislav Zikmund (na foto), jenž na svůj první start v základní části Tipsport extraligy zatím čeká. Spoluhráč Jágra a Plekance z první formace začínal svou kariéru v Karlových Varech, po anabázi za oceánem nastupoval v Košicích a nyní třetí sezónou nastupuje v rámci hostování za Rytíře. Letos se Zikmundovi daří vskutku nadmíru. V základní části posbíral 49 kanadských bodů (29+20) a platný byl i v play-off, kdy Kladnu třemi zásahy a pěti asistencemi pomohl až do baráže.

Vedle semifinále odvysílá O2 TV Sport i baráž. Multidimenze se zaměří na Jaromíra Jágra!

Patrik Machač

Stále teprve čtyřiadvacetiletý útočník je pamětníkem poslední sezóny, ve které Kladno hrálo Tipsport extraligu. V sezóně 2013/14 odehrál 34 duelů s bilanci 1+1. Centr třetí kladenské formace byl letos poměrně produktivní, společně s play-off odehrál 53 utkání, ve kterých si připsal 11 branek a 33 asistencí. V baráži ale zatím navazuje na výkony z minulé sezóny. V deseti zápasech loňské baráže nebodoval a na první bod čeká i letos. Dočká se rodák z Berouna v příštím utkání při přítomnosti kamer O2 TV Sport?

Adam Brízgala

Dvacetiletý brankář Adam Brízgala v celé sezóně bojoval o post jedničky s Lukášem Cikánkem. Odchytal jednatřicet utkání se solidní úspěšností zásahů 90,8 %, v play-off ale prostor od koučů Rytířů nedostal a na svou šanci čeká jako druhý gólman i v baráži. Odchovanec pražské Sparty každopádně rozhodně má na to, aby si při případném postupu Kladna v příští sezóně zachytal mezi elitou.

Na O2 TV Sport vám nabídneme první utkání z baráže již tento pátek! Kladno v boji o další důležité body vyzve České Budějovice. Utkání začíná v 17:30, zápasové studio můžete sledovat o patnáct minut dříve.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru