Přišel čas na odvetu? Muchová může v Monterrey vrátit porážku bývalé jedničce

Dvaadvacetiletá Muchová vyzvala slavnou soupeřku před dvěma týdny ve druhém kole v Miami, kde se z postupu po třísetové bitvě radovala favorizovaná Kerber. Teď může tenistka z Olomouce, která v Monterrey hraje mimo jiné i o premiérový posun do první stovky žebříčku WTA, trojnásobné grandslamové šampionce porážku vrátit i s úroky.

Postup s odřenýma ušima

Odvetu si zajistila vydřeným vítězstvím nad čínskou kvalifikantkou Xu Shilin. Muchová s ní strávila na kurtu bezmála dvě a půl hodiny, rozhodnout musel až třetí set. Ten Češka zvládla a prošla dál. Kerber v úvodním kole potvrdila roli obrovské favoritky proti jiné úspěšné kvalifikantce – Slovenku Kristínu Kučovou přehrála bez ztráty setu.

Poradí si nejzářivější hvězda v Monterrey s Muchovou i podruhé v krátkém sledu za sebou? Nebo dosáhne na velkou výhru mladá Češka? Jejich duel v rámci 2. kola přijde na řadu ve tři hodiny v noci ze čtvrtka na pátek a v přímém přenosu ho odvysíláme na stanici O2 TV Tenis, kde můžete turnaj Abierto GNP Seguros sledovat každý hrací den.

Tip: Sledujte přenosy z prestižních tenisových turnajů na okruhu WTA s O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru