Poslední kolo, tři volná místa. Sledujte boj o play-off Euroligy na O2 TV Sport!

CSKA Moskva – Baskonia (čtvrtek, 19:00)

Program posledního kola odstartuje v hlavním ruském městě. Domácí CSKA zakončí základní část bez ohledu na výsledky na druhé příčce, hlavním cílem svěřenců kouče Dimitrise Itoudise tak bude vítězně se naladit na boje ve vyřazovací části. To pro Baskonii jde o klíčový zápas sezony. Drží 6. místo, které v případě výhry udrží. Porážka ovšem může jednoho ze čtyř španělských zástupců v prestižní soutěži odsunout i mimo postupové pozice. První duel v sezoně doma ovládla Baskonia.

Real Madrid – Žalgiris Kaunas (čtvrtek, 21:00)

Podobná situace panuje také v případě souboje úřadujícího šampiona s bronzovým týmem loňského ročníku. Litevskému vládci Žalgirisu vážně hrozí, že se do play-off letos vůbec neprobojuje. Nachází se na osmém, posledním postupovém místě, nicméně v posledním kole bude závislý na ostatních výsledcích. Skalpem Realu by své šance výrazně zvýšil, ovšem nemusí to nic znamenat. Naopak slavit může při souhře okolností i v případě porážky. Madriďané skončí v tabulce třetí.

Fenerbahce Istanbul – Maccabi Tel Aviv (pátek, 19:45)

Na první pohled by se mohlo zdát, že v duelu jistého vítěze základní části Euroligy s desátým týmem není už o co hrát. Omyl. Turecký gigant hodlá základní část zakončit vítězně, navíc právě s Maccabi by se mohl utkat v play-off. Izraelský vicemistr stále živí šanci na zisk jednoho ze tří posledních volných míst v elitní osmičce. Potřebuje ale finalistu loňského ročníku za každou cenu porazit a musí doufat že i další duely skončí tak, jak potřebuje. Šance není velká, ale pořád existuje.

Tip: Sledujte zápasy basketbalové Euroligy s balíčkem O2 TV Sport Pack online!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru