Další nálož MMA na O2 TV Sport: M-1 Challenge v Almaty nabídne bitvy o mistrovské pásy!

V programu stanice O2 TV Sport najdete všechny turnaje spadající pod celosvětově uznávanou ruskou organizace M-1 Global a výjimkou nebude ani ten v největším městě Kazachstánu. O tahácích M-1 Challenge 101 v Almaty není pochyb, na programu budou dva titulové zápasy.

V hlavní bitvě večera půjde pás pro šampiona welterové váhy, který je po přestupu Alexeye Kunchenka do UFC volný. Utká se o něj domácí hvězda Shavkat Rakhmonov s ruským talentem Danilem Prikazem.

Také čtěte: Pět velkých hvězd, které zamířily ze slavné UFC do asijské ONE Championship

Rakhmonov dosud nepoznal, jaké to je odcházet z klece jako poražený. V deseti zápasech si připsal deset výher, polovinu svých soupeřů uškrtil, zbylých pět protivníků ukončil KO, případně TKO. Tvrdé knockauty svým soupeřům často a rád uštědřuje i velký ruský talent Prikaz. Ten se rovněž pyšní bilancí budící značný respekt – ve třinácti zápasech uspěl hned jedenáctkrát. Kdo ovládne ostře sledovaný fight v Almaty?

Souboj neporažených

Atraktivní podívanou slibuje i druhý titulový souboj. Rus Khadis Ibragimov v něm bude obhajovat mistrovský pás v polotěžké váze proti extrémně nebezpečnému Rafalu Kijanczukovi z Polska, jenž všech svých sedm dosavadních duelů ukončil knockautem. Shodně sedm profi duelů má za sebou i Ibragimov, i on zatím drží neporazitelnost. Na M-1 Challenge 101 jeden z nich jistojistě poprvé pozná hořkost porážky.

Sobotní turnaj v Almaty slibuje atraktivní podívanou, kterou by si neměl žádný fanoušek MMA nechat ujít! Přímý přenos z M-1 Challenge 101 startuje na programu O2 TV Sport v 15:30 hodin.

Tip: ONE Championship: Velký debut Demetriouse Johnsona se blíží! Koho legenda v Tokiu vyzve?

Foto: M-1 Global

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru