V basketbalové Eurolize jde do tuhého! V play-off zbývají už jen tři volná místa

Panathinaikos Atény – Real Madrid (čtvrtek, 19:55)

Za posledních devatenáct let se tradiční euroligoví účastníci utkali už třiadvacetkrát, lepší bilancí se pyšní Real, který vyhrál třináctkrát. Obhájce titulu už se může stejně jako Fenerbahce, CSKA, Anadolu Efes a Barcelona pomalu chystat na play-off, řecký mistr drží sedmou příčku a o elitní osmičku musí ještě zabojovat. Jistotu startu ve vyřazovací části získá, když giganta z Madridu porazí. První vzájemný souboj v sezoně ovládl na domácí palubovce Real.

Chimki Moskva – CSKA Moskva (pátek, 17:55)

Program 29. kola ozdobí moskevské derby. Bitva týmů ze stejného města, to je vždy svátek a ani tentokrát to nebude jiné. Domácí budou hrát uvolněně, šanci na start v play-off už totiž ztratili a mohou vrátit rivalům porážku z prvního utkání v letošní sezoně. S takovým scénářem ale nesouhlasí hráči CSKA, kteří chtějí za každou cenu uhájit druhou pozici. Půjde také o souboj elitních střelců – domácí Jordan Mickey i Cory Higgins z CSKA patří v této statistice mezi tři nejlepší.

Olympiakos Pireus – Žalgiris Kaunas (pátek, 20:25)

Rozhodně si nenechte ujít ani duel úřadujícího řeckého vicemistra s vládcem litevského basketbalu. Olympiakos má naprosto stejnou bilanci jako osmý Milán, ovšem kvůli horšímu skóre je těsně mimo pozice zaručující start v play-off, Žalgirisu pak patří s jednou výhrou na kontě méně desátá příčka. V tomto souboji se tak rozhodne o jejich šancích na případný postup. V minulé sezoně právě tyto týmy tvořily jednu z dvojic ve vyřazovací části, do Final Four tehdy prošel Žalgiris.

Sledujte zápasy basketbalové Euroligy s balíčkem O2 TV Sport Pack online!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru