Focení s pohárem, autogramiáda a dárek pro každého. Do Plzně zavítá O2 TV fanzona!

O2 TV fanzona v parčíku za hlavní tribunou před restaurací Klubovka se fanouškům otevře již v 15:30 hodin a po celé dvě hodiny do začátku utkání v ní fotbaloví příznivci najdou spoustu zábavy. Na co se můžete těšit?

  • O2 TV Sport Pack na měsíc zdarma pro každého návštěvníka O2 TV fanzony
  • O2 Guru stan s prezentací O2 TV
  • Autogramiáda vybraných hráčů FC Viktoria Plzeň
  • Focení s pohárem pro mistra ligy
  • Možnost vyzkoušet si unikátní fotbal v kleci
  • Soutěž v rychlosti střely

Málokdy je veřejně k vidění trofej pro mistra ligy a jedna taková příležitost se naskytne právě před nedělním utkáním. Příznivci úřadujícího mistra se budou moci v O2 TV fanzoně vyfotit spolu s pohárem, který se snaží Viktoriáni obhájit i v tomto ročníku.

V rámci předzápasového programu se v O2 TV fanzoně uskuteční autogramiáda hráčů FC Viktoria Plzeň. Podpisy hráčů Daniela Koláře a Michaela Krmenčíka získáte ve fanzoně mezi 16:30 až 17:00 hodin. Společně s nimi se domácí fanoušci dokonale připraví na zápas. Ke správnému fandění všem jistě poslouží nafukovací tleskátka od O2, která poslouží bouřlivé kulise na tribunách. Fanoušci si budou moci změřit rychlost střely anebo ve skupině s kamarády vyzkoušet unikátní fotbal v kleci.

Součástí O2 TV fanzony bude samozřejmě i O2 Guru stan, kde bude hlavní vysílatel FORTUNA:LIGY prezentovat své služby a zájemci tam budou mít možnost na vlastní oči obdivovat kvalitu vysílání sportovního přenosů. Všichni účastníci soutěží před utkáním Plzeň – Bohemians si navíc odnesou voucher s kódem na sledování O2 TV na celý měsíc zdarma, kde budou moct sledovat ten nejlepší fotbal. Voucher také obdrží fanoušci při každém nákupu v kamenném fanshopu Viktorky v den utkání.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru