MLB se chystá na start nové sezony. Tady je Top 10 nejlepších hráčů současnosti

10) Jacob deGrom

Třicetiletý rodák z Floridy má za sebou fantastickou sezonu v barvách New York Mets. Zaznamenal 269 strikeoutů, čímž se výrazně přibližoval Dwightu Goodenovi, který v roce 1985 zaznamenal nejlepší sezonu v historii klubu. Ve své vitríně se může pyšnit NL CY Young Award a NL Rookie of the Year.

9) José Ramírez

Populární J-Ram tvoří dynamické duo s Lindorem v Clevelandu. Ne náhodou se za své výkony stal finalistou ocenění AL MVP Award podruhé za sebou. Zkušený odpalovač má na svém kontě již 39 homerů a patří mezi obávané soupeře celé soutěže.

8) Christian Yelich

Yelich zaznamenal senzační první sezonu v Milwaukee, kde vyhrál NL MVP Award. Brewers dovedl do NL Championship Series a téměř se mu se spoluhráči podařilo vyhrát Triple Crown. Prvně se objevil v All-Star týmu a podruhé v kariéře v Silver Slugger a pyšnit se může také triumfem v NL Gold Glove Award.

7) Alex Bregman

Čtyřiadvacetiletý klenot z Nového Mexika zaznamenal v minulé sezoně obrovský progres a rázem se stal kandidátem na ocenění AL MVP Award. Poprvé v kariéře se objevil ve společnosti All-Star a Astros Huston si jeho služeb nemůže vynachválit.

Nepřehlédněte: Lahůdka pro sportovní fandy: Nejlepší baseballová liga MLB od nové sezony na O2 TV Sport!

6) José Altuve

Venezuelský legionář hraje MLB již od roku 2011 na pozici vnitřního polaře. Se svou výškou 168 cm je jedním z nejmenších aktivních hráčů, ale nenechte se mýlit. V roce 2017 vyhrál s Hustonem Světovou sérii a byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem ligy. Již v šesti případech byl nominován k zápasu All-stars a čtyřikrát získal cenu SIlver Slugger.

5) Max Scherzer

Dnes již zkušený čtyřiatřicetiletý nadhazovač se může pyšnit celou řadou výborných statistik. Navíc je jedním z pouhých deseti hráčů v historii MLB, který získal třikrát titul. Pravidelný účastník All-stars má výborné výsledky, na kterých může Washington Nationals stavět.

4) Francisco Lindor

Jedna z největších mladých hvězd posledních let je majetkem Cleveland Indians. V minulé sezoně skončil Lindor v první desítce hlasovaní AL MVP a po zásluze mu neuniklo místo v All-star týmu. Mezi individuálními trofejemi v jeho sbírce nechybí Silver Slugger nebo AL Gold Glove-caliber.

3) Nolan Arenado

Jedna z největších defenzivních chloub nejen současnosti, ale i historie tohoto sportu. Člen týmu Colorado Rockies je pravidelným kandidátem na MVP National League a nechybí mu účast v All-star týmu. Na svém kontě má také čtyři ocenění Silver Slugger a šest NL Gold Gloves.

2) Mookie Betts

Aktuální mistr světa patří k tomu nejlepšímu, co tamní Major League Baseball může nabídnout. Šampion AL MVP a MLB se ve svých čtyřech sezonách již ve třech případech katapultoval mezi All-star a má na svém kontě dvě ocenění Silver Slugger a tři AL Gold Glove Award. Boston Red Sox moc dobře ví, jaké zlato ve svých rukou drží.

1) Mike Trout

V současné době má největší tržní hodnotu sedmadvacetiletý hráč Los Angeles Angels a vše nasvědčuje tomu, že by se mohl ještě zlepšovat. Mike Trout sbírá jedno ocenění za druhým a patří aktuálně k chloubám celé této soutěže. Již v šesti případech ovládl Silver Slugger.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru