Maraton přenosů z MLB začíná: Na jaké první duely se můžete na O2 TV Sport těšit?

MLB sledují miliony fanoušků po celém světě. Díky O2 TV Sport si nejslavnější a nejlepší baseballovou ligu planety mohou začít vychutnávat i čeští fanoušci. Přenosy duelů legendárních klubů jako New York Yankees, Los Angeles Dodgers nebo Boston Red Sox si své příznivce jistě najdou.

„Rok 2019 je z pohledu českého baseballu hodně důležitý. Do finální fáze se dostává projekt „Road To Tokio”. Jde o sen našich baseballistů o účasti na olympijských hrách, kam se jedna z nejrozšířenějších her světa vrací po 12 letech,“ říká Petr Svěcený, který bude diváky při přenosech provázet z pozice komentátora.

Také čtěte: MLB se chystá na start nové sezony. Tady je Top 10 nejlepších hráčů současnosti

„A máme i další sen – že uvidíme českého hráče v nejlepší lize světa, americké MLB. Martin Červenka dělá v organizaci Baltimore Orioles maximum, aby se to brzy opravdu stalo. To jsou hlavní důvody, proč nastal ten správný čas, aby se baseball díky přenosům z MLB dostal mezi české sportovní fanoušky. Aby tuhle krásnou a chytrou hru začali objevovat i ti, kteří se s ní dostali do kontaktu jen sporadicky. Baseball byl prakticky jediným sportem, který v exkluzivním balení v českém televizním éteru chyběl. A to už díky O2 TV Sport neplatí,“ dodává Petr Svěcený.

Atraktivní soutěž, která se hraje od konce března až do října, se naplno rozjede ve čtvrtek 28. března, kdy také uvidíte na O2 TV Sport premiérový přímý přenos. Na další se můžete těšit hned v pondělí 1. dubna.

  • První přenosy z MLB na O2 TV Sport:

Sledujte přenosy ze slavné Major League Baseball s exkluzivní službou O2 TV Sport Pack online!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru