Liga mistryň: Vybojují slávistky v odvetě na půdě Bayernu historický úspěch?

Svěřenkyně kouče Pavla Medynského minulý týden v Edenu dokázaly před více než šesti tisícovkami diváků držet s bundesligovým soupeřem krok. Kapitánka Kateřina Svitková povedenou dalekonosnou ranou navíc svému týmu pomohla udržet reálnou šanci na premiérový postup do semifinále soutěže pro nejlepší ženské týmy v Evropě.

Slávistky hrají čtvrtfinále už potřetí, ani jednou ovšem mezi čtyři nejlepší neprošly. Jak s Lyonem v roce 2016, tak loni s jiným německým týmem Wolfsburgem ale Pražanky úvodní duel vysoko prohráli. Teď jsou ve zcela jiné pozici. Dál je posune jakákoli výhra i výsledek 2:2, případně remíza vyšším poměrem. Pokud zápas skončí po 90 minutách 1:1, přišlo by na řadu prodloužení.

Do odvety s čistou hlavou

„Nemáme co ztratit. Musely jsme do odvety uhrát dobrý výsledek, abychom mohly jet do Mnichova s čistou hlavou a s tím, že víme, že můžeme postoupit. To se nám povedlo. Nic není ztracené a věříme si,“ hlásí před náročnou čtvrtfinálovou odvetou v Mnichově sebevědomě Kateřina Svitková.

Dosáhne se svými spoluhráčkami na historický úspěch? Držte slávistkám palce u přímého přenosu, který na stanici O2 TV Fotbal začíná v 19:25 hodin!

Foto: slavia.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru