Čtyři titulové bitvy a debuty legend UFC. Galavečer ONE v Tokiu se zapíše do historie MMA!

Jakarta, Manila, Bangkok, Singapur, Rangún. Všechny dosavadní letošní zastávky série ONE Championship stály za to, nicméně blížící se galavečer v japonském metropoli bude ještě o level výš. Takový event tady ještě nebyl. Hned ve čtyřech ze sedmi MMA duelů na hlavní kartě půjde o mistrovské pásy.

Brazilec Bibiano Fernandes se pokusí vrátit Filipínci Kevinu Belingonovi porážku z loňského listopadu v Singapuru a zároveň mu sebrat titul šampiona bantamové váhy. Aung La Nsang z Barmy vlastní hned dva mistrovské pásy organizace ONE FC, ten ve střední váze bude obhajovat proti Japonci Kenu Hasegawovi.

VIDEO: Úchvatné bitvy, tvrdé knockouty. To nej z turnaje ONE Championship v Singapuru

Hodně se očekává také od střetu Číňanky Xiong Jingnan s Angelou Lee reprezentující Singapur. Tyhle skvělé bojovnice si to v Tokiu rozdají o titul ve slámové váze. A na úplný závěr se do klece postaví další famózní filipínský fighter a současný šampion Eduard Folayang (na foto), kterého se pokusí z trůnu pro krále lehké váhy sesadit odhodlaný Japonec Shinya Aoki.

V Tokiu se ukáží i Johnson s Alvarezem

Galavečer ONE: A New Era je unikátní nejen počtem titulových zápasů, ale také tím, že se poprvé pod křídly nejrychleji rostoucí organizace na světě poprvé představí i velké hvězdy a legendy světového MMA Demetrious „Mighty Mouse“ Johnson a Eddie Alvarez. Jak šampioni největší a nejslavnější zápasnické ligy světa UFC dopadnou při svých debutech?

Nenechte si našlapaný galavečer v Tokiu, který zahrnuje i ukázky toho nejlepšího kickboxu a thajského boxu, ujít! Na O2 TV Sport ho odvysíláme v přímém přenosu už v neděli 31. prosince.

Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru