Taháky 25. kola FORTUNA:LIGY: Zastaví Sparta rozjetou Sigmu? Slavia míří do Příbrami

Příchod čaroděje Bořka Dočkala přináší Spartě ovoce. Po dlouhé době plné mizérie a chaosu se zdá, že se na Letné krystalizuje zajímavá parta, jež dokáže držet při sobě. Sílu mladíků a zkušených borců okusila před týdnem Plzeň, která dostala na půdě Sparty čtyřbrankový výprask.

Sparta upevnila svou pozici v tabulce, ale třetí místo není to, co by si přála. Ráda by dohnala druhou Plzeň a cítí, že by se to ještě mohlo povést. V cestě ale stojí Olomouc. Svěřenci kouče Jílka se po podzimní bídě probrali do jarního progresu a taktéž jedou na vítězné vlně. Naposledy jejich odhodlání pocítil Liberec.

TIKI-TAKA: Hložek jde správnou cestou. Já v jeho věku seděl v C-dorostu na lavici, říká Šmicer

Pražský celek by opět mohl vsadit na silnou zálohu a spolupráci Dočkala s Kangou, která se proti Plzni jevila velice slibně. Můžeme také sledovat počínání mladíků, ze nichž nám možná roste zajímavá generace pro reprezentaci.

Slavii čeká nepříjemný soupeř

Pražská Slavia odcestuje v neděli na půdu Příbrami, která koketuje taktéž s chutí udržet se mezi tuzemskou elitou. Výsledky jako na houpačce, ale odhodlání setrvat v první lize. Sešívaní potřebují plně bodovat, aby zachovali náskok před Plzní a dýchalo se jim opět lépe. Středočeský soupeř je však nevyzpytatelný, neboť se jeví mnohdy odevzdaně, ale umí i překvapit.

Vysoké herní vytížení Slavie může vést k tomu, že kouč Jindřich Trpišovský dá šanci dalším tvářím ze širokého kádru, aby dal odpočinout těm, co bojovali v Evropské lize se Sevillou. Nepředpokládá se ale, že by došlo k nějakému podcenění soupeře. Stále se hraje o titul, po nemž v Edenu velmi lační. Ofenzivní mašina z Vršovic chce potvrdit svou vizitku.

Pořiďte si O2 TV Sport Pack a sledujte zápasy FORTUNA:LIGY v multidimenzi!

Opustí Dukla dno tabulky a přenechá jej Karviné?

Základní část české nejvyšší soutěže se blíží ke svému konci a máme již několik adeptů, jenž by mohli tuzemskou smetánku opustit. Prakticky celou sezónu na Julisce vnímají, že je zle. Sestup je budí ze spaní, ale body nepřicházejí. Nyní Dukla přivítá na své půdě Karvinou, která má v tabulce náskok pouhý jeden bod. Vítěz tohoto duelu může stáhnout ztrátu na Bohemians, poražený naopak devalvuje opět o něco více své šance na udržení.

Všechny zápasy 25. kola FORTUNA:LIGY můžete sledovat živě jen v O2 TV. Duely Sparta – Olomouc a Příbram – Slavia vám na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídneme v nejlepší vysílací kvalitě v multidimenzi. Chybět nebudou zápasová studia se zajímavými hosty a doprovodnými statistikami.

Rozhovor s Martinem Haškem: O Tettehovi s Júsufem i obtížnosti přivádět do Ďolíčku posily

Foto: sparta.cz, slavia.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru