David Kozma vs. „Pirát“ Křištofič: Kdo v Ostravě ovládne titulovou bitvu o krále welteru?

Čtyřiatřicet profi zápasů v 26 letech je číslo, které zaslouží obdiv. Na domácí scéně byste těžko hledali aktivnější bojovníka. To je ve welteru už dvanáct zápasů neporažený David Kozma. Jeho cesta k titulu byla přímočará a dominantní. Porazil každého, kdo se mu postavil do cesty.

Nepřehlédněte: Jeden večer, dva atraktivní MMA turnaje. Sledujte OKTAGON 11 a XFN 17 v multidimenzi!

Ve svém dosud nejočekávanějším duelu před deseti tisíci diváky v O2 areně na OKTAGONU 10 uspěl i proti Gáboru Borárosovi. Ten se v titulové bitvě zranil a nemohl pokračovat. Kozma se stal šampionem jinak, než by chtěl. O to víc se nyní těší na první obhajobu před domácím publikem v Ostravě.

„Myslím, že nikdo nevěří, že Pirát může vyhrát. Možná si to namlouvá, ale pás zůstane u mě. Zápas vyhraju,“ nepochybuje karvinský rodák, který se může spolehnout na značnou podporu zaplněné Ostravar Arény.

Krištofič vyhlíží zlomový zápas kariéry

Letos oslaví třicáté narozeniny a jako předčasný dárek by si rád na svá bedra připnul pás šampiona největší česko-slovenské organizace ve welterové váze. Samuel Krištofič Poprvé na sebe upozornil vítězstvím druhé série show OKTAGON Výzva, od té doby patří k nejsledovanějším domácím bojovníkům.

Z domácích bojovníků na něj ještě nikdo nenašel recept,v posledních zápasech se zahraničními borci se mu ale příliš nedařilo. „Pirát“ nicméně věří, že mu dvě porážky v titulové bitvě pomohou. Případná jedenáctá výhra v kariéře leží hodně vysoko, ovšem odměna, kterou v sobě skrývá, stojí rozhodně za to.

„Kozma zaslouží obdiv, nicméně ohled na něj v kleci brát rozhodně nebudu,“ ubezpečil slovenský fighter. „Jde o zlomový zápas v mé kariéře. Výhra mě posune, porážka naopak dost přibrzdí. Podřizuji tomu úplně všechno. Neúspěch si vůbec nepřipouštím. Titul bude můj,“ vzkázal Kozmovi.

Dovedou diváci domácího Davida Kozmu k obhajobě mistrovského pásu, nebo se „Pirátovi“ Krištofičovi podaří zaplněnou Ostravar Arénu umlčet? Jméno šampiona welterové váhy budeme znát už v sobotu 16. března a vy můžete být u toho! Celý galavečer OKTAGON 11 odvysíláme v přímém přenosu na O2 TV Sport, začínáme v 18 hodin.

Už jste viděli? Miloš Petrášek v České uličce: O odvetě s Kimballem, Vémolovi i odměnách za zápasy

Foto: OKTAGON MMA

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru