Taháky 24. kola FORTUNA:LIGY: Sparta vyzve na Letné Plzeň, Slavii čeká hladový Baník

Již v pátek se pokusí Jablonec zapomenout na předchozí nezdary v předehrávce s Teplicemi, o den později pak bude ostře sledováno hned pět prvoligových stadionů. Veřejnost bude zajímat především sobotní hřeb večera, kdy svěřenci Pavla Vrby zamíří na pražskou Letnou, aby upevnili svou pozici na druhém místě a případně se přiblížili vedoucí Slavii. Zářijový duel na západě Čech dopadl lépe pro aktuálního mistra, který rozhodla jediná vlastní branka Radakoviče.

Také čtěte: Poslední nájezdy viktoriánů na Letnou. V čí prospěch mluví nedávná minulost?

Sparta ale větří, že by jednoho z největších rivalů v novodobé historii mohla porazit, neboť je na jaře zatím stoprocentní a v týmu má opět lídra v podobě Bořka Dočkala. Na Letné navíc dávají stále více prostoru odchovancům z vlastních řad, což se zdá být dobrým krokem. Několik mladíků se již dokázalo do základní sestavy prokousat a stát se platnými v boji o vrchní příčky v tabulce.

Odnese hlad chacharů nedobytný Eden?

Vršovické derby dokázala Slavia urvat na svou stranu, nyní musí ochránit také Eden před houževnatým soupeřem. Domácí bašta sešívaných se zdá být letos nedobytnou baštou, ale do Prahy míří ostravský Baník, který umí kousat. Zajímavě poskládaný tým kolem veterána Milana Baroše vyšel bodově na prázdno na Spartě a následně i doma proti Zlínu.

Parta kolem kouče Trpišovského se prezentuje ofenzivní a fyzickou silou, která funguje nejen na tuzemských pažitech, ale i v Evropské lize. Baník může vsázet na to, že Slavia ve čtvrtek bojovala ve španělské Seville. Pražský celek má však široký a kvalitní kádr s nemalým počtem reprezentantů. Bodová ztráta na obou stranách by však mohla být pohromou.

Pořiďte si O2 TV Sport Pack a užívejte si zápasy FORTUNA:LIGY v multidimenzi!

Na Hané se nadechují k zajímavému jaru

Pondělní dohrávka bude mít také jiskru a náboj. Po bídném podzimu se Olomouc postupně prodírá tabulkou směrem vzhůru. Svěřenci kouče Jílka jsou zatím na jaře úspěšní, jako poslední to odnesla Dukla čtyřbrankovým výpraskem. Liberecký Slovan je však jiný kalibr a útočník Libor Kozák bude chtít napravit své penaltové zaváhání se Spartou.

Všechny zápasy 24. kola FORTUNA:LIGY můžete sledovat živě jen v O2 TV. Duely Sparta – Plzeň, Slavia – Baník a Olomouc – Liberec vám na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídneme v nejlepší vysílací kvalitě v multidimenzi! Chybět nebudou zápasová studia se zajímavými hosty a doprovodnými statistikami.

Foto: fcviktoria.cz, sparta.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru