Další turnaj série ONE Championship je tady. Rangún nabídne i bitvu o titul!

Rangún je už pátou zastávkou série v tomto roce. Fanoušci bojového sportu si stejně jako v případě Jakarty, Manily, Bangkoku i Singapuru přijdou na své. Galavečer s podtitulem ONE: Reign Of Valor nabídne devět špičkových MMA duelů a k tomu ještě pět ukázek kickboxu té nejvyšší světové úrovně. Čtrnáct zápasů na jedné kartě, to je slušná porce.

TOP 5 knockoutů v podání účastníků turnaje Reign Of Valor:

VIDEO: Úchvatné bitvy, tvrdé knockouty. To nej z turnaje ONE Championship v Singapuru

Komu připadne mistrovský pás?

Stejně jako všechny předchozí letošní eventy okoření i turnaj v Rangúnu bitva o titul. Hlavní tahák večera nám odpoví na otázku, zda švédský MMA fighter Zebaztian Kadestam známý pod přezdívkou „bandita“ obhájí mistrovský pás ve welterové váze. Jeho vyzyvatelem je Georgiy Kichigin z Kazachstánu, který se pod křídly organizace ONE FC představí vůbec poprvé.

Udatného Kadestama, který hned na devět z jedenácti výher v profi kariéře dosáhl stylem KO, nebo TKO, nečeká žádné snadné sousto. Právě naopak. Kichigin je šampionem organizace FGN právě ve welterové váze a naposledy prohrál v roce 2014. Od té doby si připsal čtrnáct výher v řadě!

Další atraktivní galavečer série ONE Championship z barmského Rangúnu sledujte už tento pátek od 14:30 hodin živě na stanici O2 TV Sport.

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru