Euroligový šlágr Real vs. Fenerbahce na O2 TV Sport: Kdo uspěje v repríze finále?

Jak Real, tak Fenerbahce už mají společně s CSKA Moskva zajištěné místenky v play-off. Istanbulský velkoklub, který v letošní euroligové sezoně prohrál všehovšudy zatím pouze třikrát, už má navíc v kapse jistotu, že série začne prvními dvěma duely v jeho aréně. Fenerbahce se bude chtít v Madridu vytáhnout a domácího giganta skolit, stejně jako se mu to povedlo koncem prosince na domácí palubovce v prvním duelu základní části.

Formu na to turecký šampion bezpochyby má. V předchozím kole slavil třetí vítězství v řadě, když v pikantním istanbulském derby s přehledem přehrál konkurenční Anadolu Efes (84:66). Byl u toho i český pivot Jan Veselý, který se vrací do formy po operaci menisku.

To Real v předešlých tří euroligových kolech hned dvakrát prohrál a druhou příčku, na níž se držel od začátku prosince, přepustil CSKA. V takto vypjatých duelech jde ale kolikrát aktuální forma stranou. Tým kouče Pabla Lasa to dobře ví a před svými fanoušky se pokusí rozpomenout na loňský květen, kdy ve finále Final Four v Bělehradě tureckého rivala dokázal porazit a získat tak titul.

Užijte si tři přímé přenosy

Po čtvrtečním taháku Real vs. Fenerbahce uvidíte na O2 TV Sport ještě další dva zápasy z programu 25. kola. V pátek se můžete těšit na bitvu sousedů v tabulce – čtvrtý Anadolu Efes se utká s pátou Barcelonou. Poté se pokusí španělská Baskonia udělat další krok k postupu do play-off v souboji s Chimki Moskva.

25. kolo basketbalové Euroligy – rozpis přenosů na O2 TV Sport:

Čtvrtek 7. března 20:55 Real Madrid – Fenerbahce Istanbul
Pátek 8. března 18:25 Anadolu Efes – FC Barcelona
21:15 Baskonia Vitoria-Gasteiz – Chimki Moskva

Tip: Sledujte atraktivní zápasy basketbalové Euroligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru