Coupe de France na O2 TV Fotbal: Pomůže Koubek Rennes k postupu do semifinále?

Ve Francii mají fotbaloví fanoušci v těchto dnech napilno. Přestávku mezi víkendovými koly Ligue 1 jim totiž v tomto týdnu zpestří trojice bitev o postup do semifinále tamního poháru. V úterý půjde jako první do akce vůbec nejžhavější aspirant na zisk titulu.

Hvězdami nabitý Paris St. Germain vyhrál pohárovou trofej čtyřikrát v řadě a i pro letošní sezonu najdeme triumf v Coupe de France mezi hlavními cíli. V osmifinále rozhodl pařížský gigant o svém postupu proti třetiligovému Villefranche až třemi góly v prodloužení, tentokrát na něj čeká Dijon, předposlední tým Ligue 1. I bez zraněných ofenzivních opor Neymara s Cavanim je PSG velkým favoritem.

Rennes čeká druholigový protivník

S nálepkou favorita půjde do čtvrtfinálového boje také Rennes. Účastník osmifinále Evropské ligy vyzve ve středu na svém stadionu druholigové Orléans a v jeho brance by neměl stejně jako ve všech předchozích duelech chybět Tomáš Koubek. V osmifinále pomohl svému týmu přejít i přes silné Lille, dovede reprezentační gólman Rennes mezi čtyři nejlepší do semifinále?

V ten samý den se o postup do pohárového semifinále popere druhý velký favorit na celkové prvenství – Olympique Lyon. Osmifinalista Ligy mistrů, kterého čeká po bezbrankové remíze atraktivní odveta na Camp Nou proti Barceloně, přivítá na domácí půdě Caen. Půjde o souboj třetího s osmnáctým týmem tabulky Ligue 1.

  • Čtvrtfinále Francouzského poháru – rozpis přenosů na O2 TV Fotbal:
Úterý 26. února 21:00 Paris St. Germain – FCO Dijon
Středa 27. února 18:25 Stade Rennes – US Orléans
20:55 Olympique Lyon – SM Caen

Sledujte zápasy Francouzského poháru, FORTUNA:LIGY i Ligy mistrů s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru