Extraligový šlágr na O2 TV Sport: Sparta jde na Třinec s cílem vzdálit se jedenácté příčce

Sparta si po dvou porážkách v řadě znovu nemůže vyskakovat. Jedenáctý Litvínov ztrácí jen tři body a svěřenci kouče Uweho Kruppa tak nutně potřebují zabrat. Do utkání s Třincem ale jako favorité nejdou. Sparta dala v posledních pěti zápasech pouze sedm branek a na útoku bude muset zapracovat.

To Třinec se po nepříjemných třech domácích porážkách v řadě zvedl a uspěl na ledě Litvínova a následně i v ocelářském derby. V něm vedly Vítkovice už 3:0, se všemi body ovšem nakonec odjížděl Třinec. Ten se stále může spoléhat na střelce Martina Růžičku, jenž zůstává i nejproduktivnějším hráčem celého týmu.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Třinec uspěl v posledních dvou vzájemných duelech a letos vždy bodoval. V posledních letech má proti Spartě výrazně pozitivní bilanci a body si tak bude chtít odvést zcela jistě i nyní. Rád by se totiž přiblížil třetímu Mountfieldu, aby se již ve čtvrtfinále vyhnul nebezpečné Kometě.

Dodejme, že pikantní utkání čeká Robertse Bukartse a Petra Vránu. Ještě nedávno totiž hráli oba za svého středečního soupeře.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Martin Růžička, útočník Třince

Třinecký kanonýr letos naskočil do dvou vzájemných zápasů a v obou si připsal minimálně jeden bod. Na Spartě dokonce k výhře 1:3 přispěl gólem a asistencí. Růžička má navíc nyní vynikající formu. Dvěma góly sestřelil Litvínov a proti Vítkovicím zapsal dvě asistence.

Středeční dohrávku 48. kola Tipsport extraligy mezi pražskou Spartou a třineckými Oceláři vysíláme na O2 TV Sport. Přímý přenos startuje v 18:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru