Skvělá Kvitová je v Dubaji ve finále: Získá druhý letošní titul? Sledujte O2 TV Sport!

Cesta do finále byla přitom pro osmadvacetiletou tenistku pořádně trnitá. V semifinále proti Hsieh Su-Wei z Tchaj-wanu musela podstoupit třetí třísetovou bitvu ze čtyř odehraných zápasů na turnaji. I tentokrát ale tahala za delší konec. Houževnatou čtvrtfinálovou přemožitelku Karolíny Plíškové zdolala po více než dvouhodinovém boji 3:6, 6:2, 6:4.

Po lednovém triumfu v Sydney a finálové účasti na grandslamovém Australian Open si tak Kvitová zahraje o titul už na třetím atraktivním podniku v sezoně. „Upřímně řečeno jsem nečekala nic z toho, co jsem už letos dosáhla. Všechno je to pro mě bonus,“ prohlásila tenistka, která už turnaj ve Spojených arabských emirátech ovládla před šesti lety.

Také čtěte: Kvitová a Dubaj: Po titulu přišly tři brzké konce. Na jaký výsledek dosáhne letos?

Ve finále čeká nepříjemná Švýcarka

Letos se může stát královnou Dubaje podruhé. Stačí, aby zvládla poslední a nejdůležitější krok. Ve finále narazí na jednadvacetiletou Belindu Bencic ze Švýcarska. Ta ve druhém semifinálovém duelu zhatila plány favorizované Ukrajinky Eliny Svitolina na zisk zlatého hattricku.

Kvitová se s vítězkou dvou turnajů na okruhu WTA utká celkově počtvrté, pokaždé slavila ona. „S Belindou jsem hrála letos na Australian Open. Skóre vypadalo jednoznačně, ale snadné to určitě nebylo,“ připomněla poslední ze vzájemných zápasů s mladou hráčkou.

Útok dvojnásobné wimbledonské šampionky na 27. titul v kariéře, kterým by vyrovnala počin legendy Hany Mandlíkové, si rozhodně nenechte ujít! Sobotní finále turnaje v Dubaji s Petrou Kvitovou vysíláme na O2 TV Sport a O2 TV Tenis. Přímý přenos startuje v 16 hodin!

Na programu O2 TV Tenis můžete v sobotu sledovat také oba semifinálové duely Hungarian Ladies Open v maďarské Budapešti. Více se dozvíte v našem TV programu.

Tip: Užívejte si přenosy z prestižních tenisových turnajů s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru