ONE Championship se představí v Singapuru. Tři souboje, které budí největší očekávání

Ev Ting vs. Saygid Guseyn Arslanaliev

Karta galavečera v Singapuru zahrnuje hned dvě čtvrtfinále pyramidy v lehké váze. Hlavními aktéry jednoho z nich budou Ev Ting z Malajsie a Turek Saygid Guseyn Arslanaliev. Více zkušenostmi se může pyšnit Ting, který má za sebou 21 profi MMA zápasů s bilancí 16 výher a 5 porážek. Jeho přednosti poznali i šampioni Honorio Banario a Nobutatsu Suzuki, které ukončil v prvním kole.

O nic méně nebezpečný ovšem není ani o pět let mladší Turek. Ten v šesti absolvovaných soubojích zatím prohrál jen jednou, a to po diskvalifikaci za nedovolený zákrok. Zbylých pět zápasů ale ovládl. Naposledy uštědřil v prvním kole těžké KO Rusovi Nastyukhinovi, proti němu ukázal, že mu stačí jediná příležitost k ukončení zápasu.

Nieky Holzken vs. Mustapha Haida

Oba dva světoví kickboxeři se ukázali ve skvělém světle už v loňském roce, kdy při svých debutech ohromili fanoušky nekompromisními knockauty. Dodnes se vzpomíná, jak Nizozemec Holzken uzemnil zkušeného Brazilce Cosmu Alexandreho, Ital s marockými kořeny Haida se blýskl skalpem Daniela Dawsona.

Nyní jsou připraveni na společný fight, který má být jednou z ozdob turnaje ONE: Call to Greatness. Vzhledem k jejich fenomenálním a nezapomenutelným debutům v prestižní sérii se ani není co divit. Holzken je sedminásobný mistr světa, navíc s úspěšnou boxerskou kariérou. Haida se zase může pyšnit světovým titulem organizace ISKA. Kdo z nich se bude v Singapuru radovat?

Petchdam vs. Masahide Kudo

Zapomenout nesmíme ani na další vystoupení jedné z „nejničivějších sil“ pod křídly ONE Championship. Právě tak označili na oficiálním webu organizace Petchdama, superstar thajského boxu. V sérii se představil dvakrát a v obou případech slavil jednoznačné vítězství. Jak Josh Tonna, tak i Kenny Tse rychle pochopili, že jakmile se šampion z Thajska dostane ke své největší zbrani, je prakticky k nezastavení.

I přesto, že Petchdam bude vůbec poprvé bojovat podle pravidel kickboxu, rozhodně nebude spekulovat a do zápasu půjde opět naplno. Lehké to mít ale nebude. Postaví se mu Japonec Masahide Kudo, držitel titulu uznávané organizace RISE.

Další atraktivní galavečer série ONE Championship ze Singapuru můžete sledovat už tento pátek 22. února na O2 TV Sport. Přímý přenos začíná ve 13:30!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru