Kometa potřebuje v boji o TOP 6 zabrat. Uspěje ve Varech, které touží zastavit sérii porážek?

Brno sice zvládlo poslední venkovní duel na ledě Třince, kde navíc neinkasovalo, doma ale překvapivě podlehlo Mounfieldu. Před sedmačtyřicátým kolem tak úřadující mistr stále nemá jistotu čtvrtfinále a je klidně možné, že bude muset do předkola.

Tam se zcela jistě neobjeví Karlovy Vary. Ty prohrály šestkrát v řadě a na desátý Zlín ztrácí propastných devatenáct bodů. Z posledních osmi domácích duelů vytěžily jedinou výhru a v posledních šesti zápasech skórovaly jen osmkrát.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Zcela jasným favoritem tak je Brno. Fanoušci Komety očekávají, že se výrazně probudí první útok ve složení Mueller-Holík-Zaťovič. Ten má proti Karlovým Varům letos skvostnou bilanci.

Ze tří zápasů posbíral deset branek a celkově sedmnáct kanadských bodů. Všechny vzájemné duely v letošní sezóně ovšem ovládly domácí celky a Karlovy Vary doufají v pokračování série.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Martin Zaťovič, útočník Komety Brno

Pravé křídlo prvního útoku se už neprosadilo v pěti po sobě jdoucích zápasech. Proti Varům má ale Martin Zaťovič letos fantastickou formu. Skóroval ve všech třech předchozích vzájemných zápasech a hned v úvodním střetnutí si dokonce připsal hattrick. Celkově ze tří duelů vytěžil šest kanadských bodů za pět branek a jednu asistenci.

Páteční duel 47. kola Tipsport extraligy mezi Karlovými Vary a brněnskou Kometou vysíláme na O2 TV Sport. Přímý přenos startuje v 17:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru