Jedni hrají o triumf v základní části, druzí o play-off. Duel Plzeň vs. Zlín na O2 TV Sport

Zlín se v posledních dnech dostal do vynikající formy, po čtyřech prohrách čtyřikrát v řadě zvítězil a dostal se znovu do elitní desítky. Skvěle si v posledních duelech vedlo duo Šlahař – Fořt. Prvně jmenovaný zapsal v posledních třech zápasech pět kanadských bodů (2+3), druhý nejproduktivnější Beran poté skóroval ve třech po sobě jdoucích duelech a celkově si zapsal šest bodů (4+2).

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Proti bude ve středeční dohrávce Plzeň, jenž bodovala šestkrát v řadě a z posledních deseti duelů nezvládla jen dva. Vynikající období prožívá Milan Gulaš. Kapitán Plzně nasbíral už 51 bodů a může se ucházet o post nejproduktivnějšího hráče soutěže.

Výborně si vede i Jan Kovář, také díky němu může Škoda nadále pomýšlet na vítězství v základní části Tipsport extraligy. Do dohrávky jde jako jasný favorit, v letošní sezóně se ale domácímu týmu ve vzájemných duelech vyhrát nepodařilo. Plzeň uspěla v obou zápasech ve Zlíně, doma ale Beranům podlehla.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Milan Gulaš, útočník Plzně

Kapitán plzeňské Škody má proti Zlínu skvostné statistiky. Doma sice v prvním vzájemném utkání nebodoval, na ledě soupeře ale vždy zářil. V prvním utkání jednou přesně přihrával a vše korunoval dvěma góly, v posledním duelu si poté připsal hattrick a prakticky sám Plzni pomohl vyhrát střetnutí. Dočká se Gulaš dalšího přesného zásahu i v posledním souboji v základní části proti Beranům?

Středeční dohrávku 46. kola Tipsport extraligy mezi plzeňskou Škodou a Berany ze Zlína vysíláme na O2 TV Sport. Přímý přenos startuje v 17:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru