Seznamte se. Tohle je Madrid Finale19, míč pro závěrečné boje Ligy mistrů

Kdo pravidelně sledoval přenosy ze zápasů základních skupin na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal, tak mu jistě neuniklo, že se hrálo s míčem zbarveným do modra. To se ale od blížícího se osmifinále změní, jarní část „milionářské“ soutěže se totiž odehraje s jiným balonem.

Vývojáři Adidasu ho navrhli tak, aby vynikly kultovní hvězdy Ligy mistrů. Ty kontrastují s inovativní červeno-žlutou grafikou, která má připomínat Estadio Metropolitano, tedy zbrusu novou arénu madridského Atlétika, kde se 1. června uskuteční finále.

Také čtěte: Estadio Metropolitano – co (možná) nevíte o super aréně pro finále Ligy mistrů

Není překvapením, že míč je vyroben nejnovější a nejmodernější technologií a v tomto ohledu tak snese ta nejpřísnější měřítka. Povrch je bezešvý, tepelně upravené panely zaručují hráčům maximální možnou kontrolu nad míčem i lepší první kontakt při zpracování.

Poprvé můžete balon Madrid Finale19 vidět v akci už v úterý 12. února, kdy jsou na programu úvodní osmifinálové duely. Všechny zápasy vyřazovací části Ligy mistrů sledujte exkluzivně jen na programech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Pořiďte si balíček O2 TV Sport Pack a užijte si všechny zápasy prestižní Ligy mistrů!

Foto: Adidas

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru