Série ONE Championship míří do Bangkoku: Nenechte si ujít další špičkový galavečer!

Kdo sledoval některý z úvodních dvou turnajů v Jakartě a Manile, rychle pochopil, proč je organizace ONE Championship tak uznávaná a mezi fanoušky bojového sportu ze všech koutů světa tolik oblíbená. Každá zastávka prestižní série nabízí to nejlepší nejen z MMA, ale i z thajského boxu či kickboxu. A jiné to nebude ani v sobotu v Bangkoku.

Už jste viděli? ONE Championship: Podívejte se na to nejlepší z galavečera v Manile

Kdo ovládne hlavní tahák večera?

Třetí galavečer pod křídly nejrychleji rostoucí organizace na světě nabídne hned dvanáct zápasů v čele s titulovým soubojem. V něm nepůjde o nic menšího než o pás pro světového šampiona bantamové váhy v thajském boxu v nejlepší výkonnostní divizi Super Series.

Na jedné straně bude stát jeden z nejúspěšnějších thajských zápasníků v historii Nong-O Gaiyanghadao, na druhé pak čínská superstar Han Zi Hao. Oba jsou maximálně nabuzení a odhodlaní udělat pro zisk nejcennějšího možného titulu absolutně všechno. Promotéři slibují nezapomenutelný fight!

„Tyson“ si brousí zuby na neporaženého Japonce

Hlavní zápas je jasně daný, turnaj toho ovšem nabídne mnohem a mnohem víc. Kromě dalších hvězdných jmen ze světa thajského boxu na nás čeká také sedm MMA duelů. Na kartě najdeme nejvýše japonsko-korejský souboj Shuya Kamikubo (9 výher – 1 porážka – 1 remíza) vs. Dae Hwan Kim (14-3-1). Pro oba borce půjde o první letošní vystoupení, v bangkokské Impact Areně si to rozdají v bantamové váze.

Tip: Sledujte přenosy z prestižní série ONE Championship s balíčkem O2 TV Sport Pack!

O nic menší pozornost si nezaslouží ani střet Novozélanďana Marka Abelarda s Daichim Takenakou. Tenhle devětadvacetiletý Japonec ve své profi MMA kariéře ještě nepoznal hořkost porážky. Ve dvanácti zápasech jedenáctkrát vyhrál, jeden duel skončil remízou. Dokáže Abelardo známý také jako „Tyson“ dostat famózního soupeře s cedulkou „Top“ poprvé na kolena?

Přesvědčte se o atraktivitě asijské série ONE Championship na vlastní kůži! Turnaj z thajského Bangkoku vysíláme v sobotu 16. února od 14:30 hodin na O2 TV Sport. Galavečer můžete zhlédnout i v repríze, kterou na stejném programu odvysíláme v neděli ve 20 hodin.

Také čtěte: Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

Foto: ONE FC

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru