Kozák se tentokrát chystá na Baník! Pomůže Liberci znovu obrat Ostravu o body?

Proč zápas sledovat…

Baník neorámoval zimní přestávku ideálními výkony. Doma se na konci podzimní části protrápil k remíze se Sigmou, v úvodu jarní fáze nevyhrál ani na půdě poslední Dukly.

Těšit tak domácí celek může jen trefa Nemanji Kuzmanoviče, který se tak hned ve svém prvním soutěžním utkání za Baník dočkal branky. Úspěšnou premiéru na druhé straně prožil i Libor Kozák, jenž v duelu proti Příbrami uzavřel účet na konečných 4:0.

Tip: Pořiďte si O2 TV Sport Pack a užívejte si zápasy FORTUNA:LIGY v multidimenzi!

Liberec předvedl na úvod jarní části dominantní výkon a od následujících zápasů má jasný cíl – získat co nejvíce bodů a dostat se do skupiny, která bude hrát o titul.

Slovan si do Vítkovic přijel pro body, s Baníkem dokázal bodovat už v osmi zápasech v řadě. Na podzim se zrodila bezbranková remíza, Liberec ale odjíždí na východ republiky s pocitem, že Baníku naposledy podlehl před necelými šesti lety.

Milan Baroš Baník

Řekli před zápasem…

Jiří Fleišman, obránce Baníku: „Víme, že Liberec se tlačí ze sedmého místa do té první skupiny, ale zase tak moc na tabulku nekoukáme a neřešíme. Nechceme si tím zatěžovat hlavu. Soustředíme se na sebe a je to jen o nás. Máme kvalitní tým a chceme Liberec porazit.“

Nepřehlédněte: Vše o nadstavbě. Jak se bude ve FORTUNA:LIZE hrát o titul, evropské poháry i záchranu

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Libor Kozák, útočník Liberce

Libor Kozák mohl nastupovat za Baník, moc skutečně nechybělo. Nakonec se ale český útočník domluvil s Libercem a hned svůj první zápas po návratu do české nejvyšší soutěži korunoval přesným zásahem do sítě Příbrami. Bude se zkušený forvard radovat i ze zásahu na hostující půdě?

Sobotní střetnutí 21. kola FORTUNA:LIGY mezi ostravským Baníkem a Libercem si rozhodně nenechte ujít! Přímý přenos začíná na O2 TV Fotbal v 16:55 hodin.

Také čtěte: Titul vyhraje Slavia, mají jasno fotbalové tváře O2 TV Sport. Koho vidí na sestup?

Foto: fcslovanliberec.cz, fcb.cz

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru