V hokejové Spartě to vře. Zabere po třech porážkách a přiblíží se k play-off?

Sparta začíná být v nelehké situaci. Prohrála třikrát v řadě, navíc naposledy ostudně podlehla Pardubicím a na deváté pozici drží už jen čtyřbodový náskok na jedenáctý Zlín. „Myslím si, že ne všichni hráči si uvědomují situaci, v jaké se nacházíme,“ uvedl po utkání s Pardubicemi kouč Sparty Uwe Krupp. Proti Mladé Boleslavi navíc není Sparta favoritem.

Bruslaři se dostali do vynikající formy, ovládli pět utkání v řadě a dostali se už na sedmou pozici extraligové tabulky. Doma uspěli třikrát v řadě a během této série dokázali porazit Třinec, mistrovskou Kometu i nepříjemný Mountfield.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Skvěle se rozehrál útočník Lukáš Žejdl, nejproduktivnějším hráčem s dvaatřiceti body nadále zůstává kapitán Michal Vondrka. Na druhé straně vládne Lukáš Pech, nejlepší formu ovšem má Richard Jarůšek.

Co se vzájemných zápasů týče, poslední duel rozhodl jedinou brankou Lukáš Klimek. Dva úvodní vzájemné zápasy z letošní sezony ale zvládla Mladá Boleslav.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Richard Jarůšek, útočník Sparty

Richard Jarůšek se v posledních zápasech dostal do vynikající formy, Sparta přesto nevyhrává. Jarůšek je jediným střelcem Sparty v posledních dvou duelech. Nejprve si připsal hattrick proti Plni, následně korigoval porážku s Pardubicemi. Dokáže se prosadit i ve třetím střetnutí v řadě?

Páteční utkání 44. kola Tipsport extraligy mezi Mladou Boleslaví a Spartou Praha sledujte na O2 TV Sport. Začínáme v 17:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru