Kompletní Liga mistrů, česká liga i show TIKI-TAKA. O2 TV vstupuje do fotbalového jara

Televizní diváci již během podzimní části ocenili technologické novinky, které O2 TV přináší do českého fotbalu. Unikátní multidimenze umožňuje poprvé v historii sledovat všechny zápasy z první fotbalové ligy i UEFA Ligy mistrů. Každý si může vybrat zápas dle svých preferencí či využít možnost zpětného zhlédnutí až sedm dní. Ve FORTUNA:LIZE si pozitivní ohlasy vysloužil i statistický systém Tracab, který během přímých přenosů analyzuje výkony hráčů a týmů.

„Na podzim jsme zaznamenali mimořádný zájem o fotbalové přenosy, prakticky týden co týden docházelo k překonávání rekordů. Například souboj Viktorie Plzeň s Realem Madrid v UEFA Champions League sledovalo 200 tisíc diváků, této hranice dosáhlo i listopadové derby mezi pražskou Spartou a Slavií,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Také čtěte: Co kolo, to velký tahák. Jaké šlágry okoření úvod jarní části FORTUNA:LIGY?

„Předpokládáme, že sledovanost bude v jarní části ještě gradovat. Poprvé nabídne pouze O2 TV Sport vyřazovací část UEFA Champions League a velkou novinkou bude napínavá nadstavbová část české fotbalové ligy. Odvysíláme všechny duely z finálových bojů, chybět nebudou ani zápasy z dalších skupin,“ doplnil Marek Kindernay.

Společnost O2 rovněž pokračuje v marketingových aktivitách zaměřených přímo na fanoušky. Ve spolupráci s prvoligovými kluby a Ligovou fotbalovou asociací připravilo O2 ke startu FORTUNA:LIGY zajímavou možnost vyzkoušet si sportovní přenosy O2 TV zdarma.

Všechny zápasy vyřazovací části Ligy mistrů

Tradičně v pondělí od 20.00 hodin pokračuje na O2 TV Sport zábavná show TIKI-TAKA, která má za sebou již 64 dílů. Za dva roky vysílání přivítal moderátor Petr Svěcený takřka 150 hostů ze sportovního i kulturního prostředí. „Hned první jarní díl bude stát za to. Nyní mohu prozradit, že dorazí například vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, trenér Martin Hašek nebo v současné době hodně populární herec Zdeněk Godla ze seriálu Most!,“ prozradil moderátor show Petr Svěcený.

Nepřehlédněte: Největší bitvy osmifinále Ligy mistrů za posledních deset let

V úterý 12. února se může každý těšit na první osmifinálová utkání hvězdné UEFA Ligy mistrů. V živých přenosech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal se představí AS Řím s reprezentantem Patrikem Schickem, soupeřem jim bude portugalský celek FC Porto. Druhý duel se odehraje na legendárním Old Trafford, kde síly poměří rozjetý Manchester United s ambiciózním Paris Saint-Germain.

Do úterního zápasového studia dorazí expert Karol Kisel a také Karel Poborský, bývalý skvělý reprezentační záložník, který za svoji bohatou kariéru prošel takovými kluby jako Benfica Lisabon, Lazio Řím nebo právě Manchester United. O2 TV odvysílá z UEFA Ligy mistrů kompletní vyřazovací část včetně červnového finále!

  • Fotbalová nabídka v úvodním kole FORTUNA:LIGY a UEFA Ligy mistrů:
Den Datum a začátek vysílání Zápas Stanice
Pátek 8.2. – 17:55 Dukla – Baník Ostrava O2 TV Fotbal
Sobota 9. 2. – 14:45 Mladá Boleslav – Plzeň O2 TV Fotbal
Sobota 9. 2. – 14:45 Liberec –  Příbram O2 TV Fotbal
Sobota 9. 2. – 14:45 Karviná – Opava O2 TV Fotbal
Sobota 9. 2. – 14:45 Zlín – Slovácko O2 TV Fotbal
Sobota 9. 2. – 16:30 Slavia – Teplice O2 TV Sport
Neděle 10. 2. – 16:30 Sparta – Bohemians 1905 O2 TV Sport
Pondělí 11. 2. – 20:00 TIKI – TAKA O2 TV Sport
Úterý 11. 2.  – 20:25 Manchester United – PSG O2 TV Sport
Úterý 11. 2. – 20:25 AS Řím – FC Porto O2 TV Fotbal
Středa 12. 2. – 20:25 Tottenham – Dortmund O2 TV Sport
Středa 12. 2. – 20:25 Ajax – Real Madrid O2 TV Fotbal

Chcete sledovat zápasy české FORTUNA:LIGY i vyřazovací boje prestižní Ligy mistrů? Podívejte se, jak si můžete O2 TV s programy O2 TV Sport a O2 TV Fotbal pořídit i vy!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru