Bitva gigantů v Eurolize na O2 TV Sport: CSKA Moskva vyzve obhájce titulu Real Madrid!

Žádný jiný duel z nadcházejícího kola nebudí takové emoce a pozornost. A není se čemu divit. Co do počtu získaných titulů jde o dva historicky nejúspěšnějších euroligové kluby, v minulé sezoně se utkaly v bitvě o postup do finále i letos jasně dokazují, že mají jen ty nejvyšší ambice. CSKA je v tabulce třetí, mistrovský Real ještě o pozici výš. Chcete snad lepší pozvánku?

O dobrou zábavu bude postaráno. Oba velkokluby vyznávají útočný styl a na palubovce chtějí vždy dominovat, výsledkem jsou nejlepší čísla v kolonce nasázených bodů ze všech účastníků Euroligy. Moskvané s průměrem 87 bodů na utkání této statistice vévodí, Real (86,2) je hned v závěsu.

Není tajemstvím, že právě zápasy těchto rivalů patří tradičně k vrcholům prestižní soutěže. To ostatně dokázalo již zmiňované semifinále v Bělehradě i jejich první střet v této sezoně. Koncem listopadu hráči CSKA vyhráli v Madridu po velkém boji 93:88 a vrátili Realu hořkou porážku z Final Four. Uspěje ruský mistr i na domácí půdě v Megasport Areně?

Koho uvidíte dál v akci?

Basketbalovou Euroligu budeme vysílat už ve čtvrtek, kdy si můžete vychutnat duel úřadujícího izraelského šampiona Maccabi Tel Aviv s řeckým vicemistrem Olympiakosem Pireus. Sérii přenosů z 22. kola prestižní soutěže zakončíme v pátek večer – Bayern Mnichov vyzve v souboji týmů držících poslední dvě místa zaručující postup do play-off španělskou Baskonii.

  • 22. kolo basketbalové Euroligy – rozpis přenosů na O2 TV Sport:
Čtvrtek 7. února 20:00 Maccabi Tel Aviv – Olympiakos Pireus
Pátek 8. února 17:55 CSKA Moskva – Real Madrid
20:25 Baskonia Vitoria-Gasteiz – Bayern Mnichov

Tip: Sledujte atraktivní zápasy basketbalové Euroligy s balíčkem O2 TV Sport Pack

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru