Francouzský pohár na O2 TV Fotbal: Vychytá Koubek Rennes postup do čtvrtfinále?

Hned dva zápasy si můžete vychutnat už v úterý. Nejprve si to o postup do čtvrtfinále rozdají sousedé v tabulce Ligue 1 Nantes s Toulouse, večer pak bude další celek ze spodní poloviny nejvyšší soutěže Caen hájit roli favorita na půdě SC Bastia z páté ligy.

Ve středu bude chtít udělat další krok k zisku pátého titulu v Coupe de France v řadě hvězdami nabitý Paris St. Germain. Úřadující šampion v posledním ligovém kole utrpěl ve šlágru s Lyonem první porážku v sezoně a pohár skýtá optimální příležitost na vylepšení nálady. Zvlášť, když se Pařížané utkají právě na stadionu Lyonu s třetiligovým Villefranche.

Rennes s Koubkem jde na Lille

Podstatně vyrovnanější bitvu slibuje jiný středeční duel mezi Rennes a Lille, devátého s druhým týmem Ligue 1. Rennes pomohl v předchozím kole k postupu čistým kontem Tomáš Koubek, který udržel nulu i ve víkendovém ligovém utkání. Vychytá český reprezentační gólman svému týmu účast v pohárovém čtvrtfinále? Proti bude velmi nebezpečný soupeř se střelcem Nicolasem Pépém.

Posledního čtvrtfinalistu určí jediný čtvrteční souboj. Ten obstarají Guingamp s Lyonem a o favoritovi není třeba pochybovat. Zatímco Guingamp se na postup do osmifinále pořádně nadřel na hřišti druholigového Nancy a v tabulce nejvyšší soutěže je poslední, Olympique má formu jako hrom. O víkendu přidal čtvrtou soutěžní výhru v řadě, když v Ligue 1 porazil PSG.

  • Osmifinále Francouzského poháru – rozpis přenosů na O2 TV Fotbal:
Úterý 5. února 18:25 FC Nantes – Toulouse FC
20:55 SC Bastia – SM Caen
Středa 6. února 18:25 FC Villefranche – Paris St. Germain
21:00 Stade Rennes – Lille OSG
Čtvrtek 7. února 20:55 EA Guingamp – Olympique Lyon

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru