Ladies Trophy a Thailand Open znají své vítězky. Kdo slaví první titul v letošní sezoně?

Ladies Trophy

Halový turnaj kategorie Premier s dotací 823 tisíc dolarů se stal kořistí Nizozemky Kiki Bertens. Druhá nasazená si ve finále poradila i s Chorvatkou Donnou Vekič, čtvrtfinálovou přemožitelkou loňské šampionky Petry Kvitové, a připsala si osmý titul v kariéře. Sedmadvacetiletá hráčka navíc potvrdila, že zápasy o titul jednoduše umí – deset finálových účastí proměnila v osm triumfů.

„Jsem moc šťastná, že se mi tady podařilo vyhrát. Titul nezískáváte každý týden, vždycky je to výjimečná událost,“ těší letošní vítězku prestižního Ladies Trophy.

Thailand Open

Do finále nového turnaje v thajském Hua Hinu se probojovala Ukrajinka Dayana Yastremska s Australankou Ajlou Tomljanovic. Ta v rozhodujícím třetím setu sice vedla už 5:2 a dvakrát podávala na vítězství, trofej si nakonec z exotické destinace odvezla osmnáctiletá Ukrajinka.

„Byl to psychicky velmi náročný zápas. Řekla jsem si, že dokud se neodehraji poslední míček, tak se nevzdám a vyšlo to. Jsem šťastná, že jsem dokázala uspět v takhle náročném finále,“ nechala se slyšet Yastremska, pro kterou jde po loňském triumfu v Hong Kongu o druhý titul z turnaje WTA.

Na další várku tenisových přenosů na O2 TV Sport a hlavně O2 TV Tenis se můžete těšit zase od pondělí 11. února, kdy startuje v katarském Dauhá další prestižní turnaj kategorie Premier – Qatar Total Open.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru