Únor na O2 TV Sport nabitý přímými přenosy: Podívejte se, na co všechno se můžete těšit!

Druhý měsíc nového roku netrpělivě vyhlíží zejména fotbaloví fanoušci. Už v pátek 8. února odstartuje dvěma předehrávkami 20. kola jarní část FORTUNA:LIGY. Do konce měsíce má česká nejvyšší soutěž na programu ještě další dvě kola a hned v úvodu druhé poloviny sezony se můžeme těšit na atraktivní duely.

V neděli 17. února si to ve šlágru 21. kola rozdají první dva týmy tabulky – mistrovská Plzeň přivítá ve Štruncových sadech vedoucí Slavii. O týden později dojde na další peprnou bitvu na pražské Letné, kde Sparta vyzve ostravský Baník. Nejen tyto, ale i ostatní atraktivní zápasy z každého kola vám na programech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal opět nabídneme v multidimenzi a s doprovodným studiem.

Tip: Sledujte všechny zápasy FORTUNA:LIGY i Ligy mistrů s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Startuje boj o 'ušatý pohár'

Sotva skončí první jarní ligové kolo, o slovo se konečně přihlásí Liga mistrů. Šestnáct nejlepších týmů základních skupin si v úvodních osmifinálových duelech zahraje o co nejlepší pozici do březnových odvet. Na O2 TV Sport a O2 TV Fotbal odvysíláme v přímých přenosech všech osm utkání, na první bitvy dojde 12. a 13. února. Zbylé čtyři zápasy jsou na programu o týden později.

Jen pro připomenutí – v osmifinále na sebe narazí třeba Manchester United s Paris St. Germain, Tottenham s Borussií Dortmund, Liverpool s Bayernem Mnichov či madridské Atlético s Juventusem. Máme se zkrátka na co těšit!

Také čtěte: Osmifinále Ligy mistrů: Pro koho je noční můrou a kdo v něm nasázel rekordních 12 gólů?

Další zastávky prestižní série ONE Championship

V hokejové Tipsport extralize patří měsíc únor k těm nejdůležitějším. Právě v tomto období totiž vrcholí základní část, která určí, kdo se dostal do play-off, kdo si o něj zahraje v předkole, a kdo bude muset do play-out. V přímém přenosu odvysíláme šest extraligových duelů, když k nim navíc připočteme ještě další tři přenosy ze švýcarské National League, čeká na vás další výživné hokejové menu.

Není tajemstvím, že stanice O2 TV Sport se stala synonymem pro bojový sport. Pro letošní rok jsme navíc získali práva na všechny galavečery asijské ONE Championship. O tom, že se o této organizaci mluví právem jako o nejrychleji rostoucí na světě, se můžete přesvědčit v sobotu 16. února, kdy odvysíláme třetí díl této prestižní série z thajského Bangkoku.

Ve stejný den si můžete na stejném místě vychutnat i další exkluzivní MMA turnaj o nic méně slavné ruské organizace M-1 Global z Petrohradu. Třetí přenos je pak naplánován na 22. února, kdy se ONE Championship představí v Singapuru.

Nepřehlédněte: ONE Championship: Podívejte se na to nejlepší ze špičkového galavečera v Manile!

Pojede Kvitová obhajovat titul do Kataru?

V únoru je už v plném proudu tenisová sezona a podle toho také vypadá program kanálu O2 TV Tenis, kde pravidelně vysíláme atraktivní turnaje na okruhu WTA. A také v tom budeme pokračovat. Zkraje měsíce můžete sledovat vyvrcholení podniku Ladies Trophy v Petrohradu a také nově zařazeného Thailand Open v thajském Hua Hinu.

Následně odvysíláme ještě další čtyři turnaje, o velkou pozornost si říkají hlavně dva z nich. Od 11. do 16. února se bude hrát v katarském Dauhá na Qatar Total Open, kde loni triumfovala Petra Kvitová. Poté přijde na řadu velký tahák v podobě Dubai Tennis Championships. Turnaj prestižní kategorie Premier 5 s dotací přes 2,8 milionu dolarů se každoročně těší skvělé účasti. Jen pro zajímavost – poslední dva ročníky ovládla Ukrajinka Elina Svitolina.

Na své si na O2 TV Sport přijdou stejně jako v předchozích měsících také fanoušci kvalitního basketbalu. Kromě závěrečných zápasů českých zástupců Nymburku a Opavy v Lize mistrů na vás čeká hned devět přenosů z prestižní Euroligy. V akci opět uvidíte ty nejlepší evropské basketbalové giganty v čele s Fenerbahce Istanbul, Realem Madrid či CSKA Moskva.

Únor bude na přímé přenosy opravdu bohatý. Chcete sledovat zápasy FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů, hokejové extraligy, tenisové turnaje na okruhu WTA i atraktivní galavečery bojových sportů? Podívejte se, jak si pořídit O2 TV se stanicemi O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru