Lídr extraligové tabulky proti rozjeté Plzni. Čeká nás další ofenzivní podívaná?

Těžko si v současné době můžeme představit lepší utkání, než které nás ve středu čeká na O2 TV Sport. Aktuální lídr z Liberce totiž přivítá rozjetou Plzeň, která bodovala již v deseti duelech v řadě. Škoda se rozjela především v ofenzivní fázi, jedenácti góly například smetla Pardubice, sedmičku si odvezl z Plzně Litvínov a naposledy formu Škody odnesly i Karlovy Vary.

Vynikající fazónu mají samozřejmě i útočníci. Kapitán Milan Gulaš bodoval v šesti po sobě jdoucích zápasech a na vedoucího Marka Kvapila ztrácí už jen tři body. Spoléhat se ale Škoda může i na Jana Kováře nebo Vojtěcha Němce.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Liberec z posledních šesti duelů uspěl ve třech případech. V útoku to sice v posledních zápasech nešlape, ale Bílí Tygři stále vévodí celé Tipsport extralize. Marek Kvapil je navíc nadále v čele kanadského bodování, výrazně se ale na něj dotahují Petr Holík a Milan Gulaš.

V posledních měsících ve vzájemných zápasech pravidelně bodují pouze domácí týmy, již pětkrát v řadě zvítězil v základní hrací době tým s výhodou domácího prostředí. Naposledy takto uspěla Plzeň poměrem 7:3, na ledě Bílých Tygrů ale Škoda posledně skórovat nedokázala.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Milan Gulaš, útočník Plzně

Milan Gulaš má v Tipsport extralize momentálně nejlepší formu. Z posledních dvanácti duelů bodoval hned v jedenácti z nich. Dvakrát vstřelil hattrick a třikrát se dostal na tři a více kanadských bodů. Formu bude chtít potvrdit i proti Liberci, kterému v posledním vzájemném utkání jednu branku dal a na další dvě nahrál.

Středeční šlágr 40. kola Tipsport extraligy mezi libereckými Tygry a Škodou Plzeň sledujte na O2 TV Sport v 17:45 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru