Prestižní východočeské derby na O2 TV Sport: Bude se znovu radovat hostující tým?

Východočeské derby napíše letos svou třetí kapitolu a Pardubice doufají, že se ani nyní nebude nic měnit na tom, že letos dosud slavili jen hosté. Na konci října vyhrály Pardubice v Hradci vysoko 4:6, doma ale svůj zápas nezvládly a podlehly Mountfieldu 1:4. Stejným bodovým ziskem skončily i poslední dva zápasy uplynulé sezóny.

Jasným papírovým favoritem jsou ale hráči Mountfieldu. Ti totiž dokázali zvítězit doma sedmkrát v řadě a aktuálně se nachází na čtvrté příčce extraligové tabulky. Vynikající formu má útočné duo Vincour-Smoleňák, nejproduktivnějším hráčem Hradce je ovšem nadále obránce Petr Zámorský.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

To Pardubice řeší zcela jiné problémy. V posledním utkání sice šesti góly smetly Olomouc, z poslední pozice se ale jen tak lehce nedostanou. Na třináctý Chomutov ztrácí devět bodů a v kádru nemají žádného hráče, který by letos přesáhl alespoň dvacetibodovou hranici. Žádný jiný celek na tom tak špatně není.

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Marek Hovorka, útočník Pardubic

Východočeské derby si vůbec poprvé ve své kariéře zahraje zkušený čtyřiatřicetiletý slovenský útočník Marek Hovorka. Ten po svém návratu do české Tipsport extraligy odehrál za Pardubice dosud dvanáct utkání s bilancí pěti přesných zásahů a tří asistencí. V posledním střetnutí navíc Hovorka zazářil, když dvěma góly pomohl porazit Olomouc vysoko 6:2. Prosadí se i v sobotu a bude bodovat ve třetím duelu v řadě?

Přímý přenos sobotní předehrávky 39. kola Tipsport extraligy mezi hradeckým Mountfieldem a Pardubicemi startuje na O2 TV Sport v 16:45 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru