Extraliga na O2 TV Sport: Plzeň chce proti Vervě potvrdit vynikající formu

Plzeň má v posledních dvou týdnech fantastickou formu. Připsala si čtyři výhry za sebou a prokousala se už na pátou pozici extraligové tabulky. Skvěle se rozjel útočník Vojtěch Němec, jenž skóroval hned ve třech ze zmíněných duelů. Kanadskému bodování týmu ovšem nadále vládne kapitán Škody Milan Gulaš, jenž na třetím místě ztrácí na suverénního Marka Kvapila už jen devět bodů.

Tip: Sledujte zápasy hokejové Tipsport extraligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Na druhé straně bude v pátek Verva, která má vynikající venkovní formu, ovšem kvůli domácím ztrátám je v současnosti mimo elitní desítku.

Litvínov z posledních pěti venkovních duelů získal hned dvanáct bodů, doma ale prohrál čtyřikrát v řadě a stále je tak na jedenácté pozici. Co se hráčů týče, Vervě vládne zkušené trio Hübl-Petružálek-Lukeš, v čele týmového bodování je s devětadvaceti body třetí jmenovaný. Více se poté očekává od Lukáše Kašpara. Ten po přestupu z Komety zasáhl dosud do čtrnácti zápasů, ve kterých vstřelil tři branky a přidal čtyři asistence.

Na závěr něco ke vzájemným zápasům. V posledních měsících vládne jednoznačně Plzeň, která zvítězila čtyřikrát v řadě a bodovala proti Vervě dokonce v šesti zápasech za sebou. Uspěje i v pátečním střetnutí 36. kola Tipsport extraligy?

Hráč, jehož se vyplatí sledovat…

Vojtěch Němec, útočník Plzně

Vojtěch Němec má v posledních zápasech vynikající formu. Škoda zvítězila čtyřikrát v řadě a zkušený útočník k tomu výrazně přispěl. Ve třech duelech se střelecky prosadil, celkově má na svém kontě v tomto období pět branek a dvě přesné přihrávky. Existuje tak velká pravděpodobnost, že bude bodovat i proti Litvínovu.

Přímý přenos pátečního duelu 38. kola Tipsport extraligy mezi Škodou Plzeň a lítvínovskou Vervou startuje na O2 TV Sport v 17:15 hodin.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru