Série ONE Championship začala ve velkém stylu. Co nabídne druhá zastávka v Manile?

Prestižní série odstartovala minulý týden v indonéské metropoli Jakartě a kdo si nenechal úvodní turnaj na stanici O2 TV Sport ujít, mohl se sám přesvědčit, proč ONE Championship patří mezi nejrychleji rostoucí organizace na světě. Karta zahrnovala dvanáct parádních soubojů v MMA a také thajském boxu a bylo na co se dívat.

Nepřehlédněte: VIDEO: TOP 5 událostí úvodního galavečera série ONE Championship

Změní pás svého majitele?

Nyní se ONE Championship představí v Manile, hlavním městě Filipín. A rovněž galavečer s podtitulem Hero’s Ascent okoření titulový zápas. Domácí hvězda Geje Eustaquio (bilance 11 výher – 6 porážek) bude obhajovat pás šampiona v muší váze proti dalšímu špičkovému MMA zápasníkovi Adrianu Moraesovi z Brazílie (17-3).

Tihle dva se proti sobě v kleci postaví už potřetí. Poprvé se utkali v prosinci 2014 v Kambodži, kde slavil „Mikinho“ Moraes. Loni v červnu ale v Macau uspěl Filipínec známý jako „Gravity“ na body a svému protivníkovi uštědřil teprve třetí porážku v profi kariéře. Od té doby se zároveň pyšní mistrovským pásem.

„Jen málokdo věřil, že před vámi budu stát jako šampion. Během kariéry jsem se přesvědčil, že slovo nemožné neexistuje,“ pronesl na tiskové konferenci Eustaquio. „Adriano, kterého jste viděli v předchozím zápase s Gejem, to jsem nebyl já,“ zdůraznil Moraes. „Tentokrát jsem velmi dobře připraven. Bude to dobrý fight, těším se na něj,“ dodal Brazilec, který se netají touhou získat titul zpátky.

Tip: Sledujte přenosy z prestižní série ONE Championship s balíčkem O2 TV Sport Pack!

MMA, thajský box i kickbox

O hlavním zápase je jasno, Hero’s Ascent toho ovšem nabídne mnohem víc. O pozornost si říká také souboj další filipínské hvězdy Honoria Banaria s dosud neporaženým Američanem Lowenem Tynanesem. V akci ale uvidíte i další hvězdy prestižní organizace. Na kartě s jedenácti chody najdete kromě MMA i čtveřici duelů v thajském boxu a také ukázku světového kickboxu.

Bude to opět stát za to! Druhý galavečer prestižní série ONE Championship z filipínské metropole Manily sledujte v pátek 25. ledna od 13:30 hodin jen na O2 TV Sport.

Také čtěte: Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

Foto: ONE Championship

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru