Pět přenosů z Coupe de France na O2 TV Fotbal: Uvidíme další kanonádu v podání PSG?

Sérii přenosů odstartujeme už v úterý, kdy na O2 TV Fotbal odvysíláme hned dva duely. Nejprve si to v souboji třináctého s jedenáctým týmem Ligue 1 rozdají Toulouse s Reims, večer pak půjde do akce trápící se Monako. Úřadující vicemistr je v pořádné krizi, v lize je jediný bod od úplného dna a vyřazení z poháru by mu na náladě v týmu zrovna nepřidalo. Účastní skupinové fáze letošní Ligy mistrů bude čelit Métám, vedoucímu celku druhé nejvyšší soutěže.

Také ve středu vám naservírujeme dva přenosy. Pro Saint-Étienne se loni stalo čtvrté kolo konečnou, letos chce dojít dál. A má velkou šanci. Cesta do osmifinále vede pro aktuálně čtvrtý tým Ligue 1 přes Dijon, který se nachází na pozici znamenající boj u držení v baráži.

Tip: Sledujte zápasy Francouzského fotbalového poháru s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Neymar a spol. se chystají na Štrasburk

Stejně jako v předchozím kole nepřijdete ani tentokrát o vystoupení Paris St. Germain. Obhájce titulu se na další pohárový duel naladil naprosto ideálně – Guingampu nasázel devět gólů a zaznamenal nejvyšší domácí ligovou výhru ve své historii! Podle očekávání zazářilo hlavně extrémně nebezpečné ofenzivní trio Cavani, Mbappé, Neymar. První dva se blýskly hattrickem, hvězdný Brazilec se pak trefil dvakrát.

Po ligové kanonádě bude chtít suverénní lídr francouzského fotbalu udělat další krok k zisku páté trofeje pro šampiona Coupe de France za sebou. V bitvě o postup do osmifináleŠtrasburku co vracet. Začátkem prosince se stal teprve druhým týmem, jenž dokázal pařížského giganta v tomto ročníku Ligue 1 obrat o body (1:1). Teď ale bude doma PSG a jeho ambice jsou jednoznačné.

Ze čtvrtečního programu 4. kola si rozhodně nenechte ujít ani čtvrteční duel mezi Amiens a Lyonem, který bude plnit roli favorita. Po PSG druhý z francouzských zástupců ve vyřazovací fázi prestižní Ligy mistrů se s Amiens utkal v letošní sezoně dvakrát a uspěl jak v úvodním ligovém kole, tak i před Vánocemi v ligovém poháru. Teď na sebe narazí znovu, bude se i potřetí radovat Olympique?

  • 4. kolo Francouzského poháru – rozpis přenosů na O2 TV Fotbal:
Úterý 22. ledna 18:25 Toulouse – Stade Reims
20:50 AS Monako – Méty
Středa 23. ledna 18:25 Saint-Étienne – Dijon
20:55 Paris St. Germain – Racing Štrasburk
Čtvrtek 24. ledna 20:55 Amiens – Olympique Lyon

Kam dál? Senzace ve Francouzském poháru: Amatéři ze čtvrté ligy vyřadili Olympique Marseille!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru