VIDEO: TOP 5 událostí úvodního galavečera série ONE Championship v Jakartě

Korunovace nového šampiona

Joshua „The Passion“ Pacio vs. Yosuke „Tobizaru“ Saruta – právě tito dva borci si to v hlavním souboji večera rozdali o titul šampiona ve slámové váze. Po 25 minutách nonstop boje dva ze tří rozhodčích přisoudili výhru a zároveň i zisk mistrovského pásu Japonci Sarutovi.

Úspěšná „Válečníkova“ odveta

Před čtyřmi měsíci byl kvůli neúmyslnému faulu diskvalifikován a z klece tak odcházel automaticky jako poražený. Odveta souboje s Edwardem Kellym ale vyšla Christianu Lee na jedničku. Dvacetiletý fighter ze Singapuru svého soka doslova umlátil hned v prvním kole.

Nepřehlédněte: Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

Parádní reklama Muay Thai

Organizace ONE FC zařazuje do svých turnajů kromě MMA i další bojová umění, včetně thajského boxu. A v Jakartě mu udělali reklamu jako hrom Brit Jonathan Haggerty s Italem Josephem Lasirim. Rozhodčí jednomyslně zvolili za vítěze prvního z nich, ale i Lasiri si získal značné sympatie.

Bezchybný debut mladého Číňana

V Jakartě si v prestižní sérii odbyl premiéru také dvaadvacetiletý Niu Kang Kang z Číny. Domácí „Terminátor“ Sunoto měl sice obrovskou podporu diváků, ale debutujícího mladíka to nerozhodilo a zkušenějšího protivníka knokautoval precizně provedeným kopem. Za 31 vteřin bylo po všem.

Za 67 vteřin bylo hotovo

Pod organizací ONE FC nastoupil vůbec poprvé a hned si řekl o velkou pozornost. Talentovaný Jihokorejec Kwon Won Il odhodil při svém ve třetím profi zápase veškerý respekt stranou a zkušeného borce Anthonyho Engelena ukončil už po 67 sekundách na TKO! Obrovské překvapení.

Druhou zastávkou prestižní série ONE Championship se stane filipínská Manila, kde se v pátek 25. ledna uskuteční galavečer s podtitulem Hero's Ascent. Na stanici O2 TV Sport ho opět uvidíte v přímém přenosu!

Foto: ONE Championship

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru