Soutěž o lístky na zápas Sparty s Kometou Brno!

SOUTĚŽNÍ OTÁZKY:

1, Kdo je v probíhající sezoně nejproduktivnějším hráčem Sparty? 

a) Jeremy Blain
b) Petr Vrána
c) Miroslav Forman

2, Který z těchto brankářů si v aktuálním ročníku nezachytal v dresu Komety?

a) Lukáš Dostál
b) Marek Langhamer
c) Marek Čiliak

3, Jaký hokejista rozhodl dosud poslední souboj Sparty s Kometou?

a) Tomáš Pavelka
b) Petr Kumstát
c) Andrej Kudrna

PRAVIDLA SOUTĚŽE

POŘADATEL

Společnost O2 Czech Republic, a.s., se sídlem v Praze 4, Za Brumlovkou 266/2, IČ: 60193336, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle B, vložka 2322 (dále jen „pořadatel“).

JAK SE SOUTĚŽE ZÚČASTNIT?

Soutěž probíhá na webu O2tvsport.cz ode dne vyhlášení (21. 01. 2019) do dne ukončení (22. 01. 2019). Soutěže se uživatel (dále jen „soutěžící“) zúčastní tak, že na e-mail soutez@o2sport.cz zašle do úterního dopoledne (10:00) odpovědi na soutěžní otázky.

VÝBĚR VÝHERCE

Výhercem dvou vstupenek se stanou dva soutěžící, kteří budou po skončení soutěže určeni pořadatelem pomocí stanovené mechaniky. Mechanika je následující: Vyhrávají dva soutěžící, kteří splňují podmínky zařazení do soutěže a jejichž odpovědi budou správné. Pokud se odpovědi více soutěžících budou shodovat, výherce určí los. Každý může soutěžit jen jednou.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo uživatele, který nesplňuje podmínky stanovené v těchto pravidlech, nezařadit do soutěže nebo jej ze soutěže a webových stránek soutěže kdykoli po dobu trvání soutěže nebo po jejím skončení i bez odůvodnění odstranit, a to bez nároku na jakoukoliv kompenzaci.

PŘEDÁNÍ VÝHRY

Výhra dvou vstupenek na utkání HC Sparta Praha vs. HC Kometa Brno (22. ledna) bude na výherce čekat v den zápasu na prodejně O2 v Galerii HARFA.

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru