Lákadla na O2 TV Tenis: Prestižní záležitost v Petrohradu a nová zastávka na okruhu

Turnaj v Petrohradu spadal původně do nižší kategorie ITF, v kalendáři WTA se poprvé objevil pro rok 2016. Tehdy tady triumfovala Italka Roberta Vinci, poté dokráčela až na úplný vrchol Kristina Mladenovic z Francie, jež se do finále dostala i loni. Sen o obhajobě titulu jí v Sibur Areně ovšem zhatila Petra Kvitová, pro kterou šlo o první z pěti turnajových vavřínů v předchozí sezoně.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka a aktuální světová šestka by měla do Petrohradu přijet i letos. Není ovšem ani zdaleka jedinou velkou hvězdou, jejíž jméno figuruje na prozatímní startovní listině tradičně skvěle obsazené akce.

Účast přislíbila i Nizozemka Kiki Bertens (9. místo v žebříčku WTA), domácí naděje Daria Kasatkina (10.), Aryna Sabalenka z Běloruska (11.), Němka Julia Görges (13.), Lotyška Jelena Ostapenko (22.) či ruská tenisová hvězda a bývalá světová jednička Maria Sharapova (30). Na otevřeném seznamu účastnic najdeme také Kateřinu Siniakovou (33.).

Tip: Sledujte prestižní tenisové turnaje na okruhu WTA s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Návrat elitního tenisu do Thajska

Na stejném místě a ve stejném termínu vám nabídneme také přenosy z Thailand Open, který je na okruhu WTA nováčkem. Do Thajska, konkrétně do známého a oblíbeného letoviska Hua Hin, se elitní ženský tenis vrací po čtyřech letech. Turnaj s dotací 250 tisíc dolarů se sice prestiží nemůže s tím v Petrohradu rovnat, to ale neznamená, že by si nezasloužil vaši pozornost. I tady se představí skvělé hráčky.

Ladies Trophy i nový podnik v Thajsku můžete sledovat od pondělí 28. ledna do neděle 3. února na stanici O2 TV Tenis.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru