Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

V posledním období jsme zaznamenali neuvěřitelný zájem o bojové sporty. Sledovanost dosahuje podobných čísel jako u fotbalových či hokejových zápasů. ONE Championship je další velká světová organizace, která má již dnes skvělé renomé a značné ambice do budoucna,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport. „Mám radost, že naše investice do bojových sportů se nyní ukazují jako opodstatněné, a že se O2 TV stala domovem MMA. V roce 2019 přineseme takřka 60 přímých přenosů z MMA,“ doplnil.

Organizace ONE Championship, která vznikla v roce 2011 v Singapuru, se řadí mezi největší globální sportovní značky. Se základním kapitálem ve výši 250 milionů amerických dolarů zcela ovládla trh v Asii, úspěchy zaznamenala i v Evropě a nyní míří do celého světa. Cíl má jediný – stát se světovou organizací číslo jedna. ONE FC prezentuje na svých turnajích kromě MMA také box, thajský box či kickbox.

Šampioni Bellatoru i UFC

V uplynulém roce se zástupcům ONE FC podařilo do svých řad získat prvotřídní hvězdy. Jako například bývalého šampiona lehké váhy UFC i Bellatoru Eddieho Alvareze z USA. Diváci O2 TV Sport uvidí v kleci také dlouholetého krále muší váhy Demetriouse Johnsona, který jako jediný v UFC dokázal jedenáctkrát v řadě obhájit titul. Dalším bojovníkem, jenž opustil UFC a zamířil do raketově expandující ONE Championship, se stal talentovaný mladík Sage Northcutt. Další známá jména jsou v jednání.

Tip: Sledujte úvodní zastávku prestižní série ONE Championship s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Nebude to dlouho trvat a dočkáme se ve ONE Championship i českého zástupce. Již v minulosti se naši bojovníci na hlavní kartě objevovali. Pevně věřím, že i díky přenosům O2 TV Sport se to bude brzy opakovat,“ podotkl Marek Kindernay.

První přímý přenos uvidíte na stanici O2 TV Sport už v sobotu 19. ledna od 14.30 hodin, kdy ONE Championship startuje v indonéské metropoli Jakartě.

  • Plán přímých přenosů stanice O2 TV Sport – leden, únor, březen 2019:
Událost Datum Místo
ONE CHAMPIONSHIP 19. 1. Jakarta – Indonésie
ONE CHAMPIONSHIP 25. 1. Manila – Filipíny
M-1 Global 26. 1. Charbin – Čína
M-1 Global 16. 2. Petrohrad – Rusko
ONE CHAMPIONSHIP 16. 2. Bangkok – Thajsko
ONE CHAMPIONSHIP 22. 2. Singapur
ONE CHAMPIONSHIP 8. 3. Rangún – Barma
XFN 16 16. 3. Brno
OKTAGON 11 16. 3. Ostrava
M-1 Global 16. 3. Charbin – Čína
XFN Legendy 29. 3. Praha – Královka
ONE CHAMPIONSHIP 31. 3. Tokio – Japonsko

Stanice O2 TV Sport v roce 2019 odvysílá kromě kompletní ONE Championship také všechny nejsledovanější domácí MMA organizace – OKTAGON, X FIGHT NIGHTS (XFN), Fusion Fight Night (FFN), Fight Night West (FNW), Heroes Gate. Diváci nepřijdou ani o přímé přenosy z ruské organizace M-1 Global.

Patříte mezi fanoušky bojových sportů? Podívejte se, jak můžete sledovat pravidelné přenosy z atraktivních galavečerů na O2 TV Sport i vy!

Foto: ONE Championship

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru