Program 20. kola FORTUNA:LIGY: Kdy vstoupí do jara Slavia, Sparta či mistr z Plzně?

Na ligový fotbal se půjde kvůli novému hernímu systému o něco dříve, než jsme bývali zvyklí z dřívějška. Jarní část FORTUNA:LIGY začne už druhý únorový pátek, a to na dvou stadionech. V Olomoucí přivítá čtrnáctá Sigma po podzimu čtvrtý Jablonec, ve stejný čas se pak poslední Dukla pokusí na Julisce obrat o body ostravský Baník, který přezimuje na bronzovém stupínku.

Nepřehlédněte: Ligový podzim očima čísel: 414 gólů, 55 penalt a přes 830 tisíc diváků na stadionech

O den později nabídne nejvyšší soutěž hned pět duelů. K souboji ofenzivně laděných týmů dojde v Mladé Boleslavi, kde domácí změří síly s mistrovskou Plzní. Fanoušky bude ale také zajímat, jak vstoupí do jara lídr tabulky Slavia. Parta kouče Jindřicha Trpišovského narazí na Teplice.

V neděli bude na programu jen jeden zápas, ovšem i ten bude mimořádně atraktivní – Sparta se na Letné utká v malém pražském derby s Bohemians 1905. Domácí budou chtít hned na startu úvodní části sezony ukázat, že přes zimní přestávku nastoupili na správnou cestu.

Program 20. kola FORTUNA:LIGY:

Pátek 8. února 18:00 Olomouc – Jablonec
18:00 Dukla – Ostrava
Sobota 9. února 15:00 Liberec – Příbram
15:00 Karviná – Opava
15:00 Mladá Boleslav – Plzeň
15:00 Zlín – Slovácko
17:00 Slavia – Teplice
Neděle 10. února 17:00 Sparta – Bohemians 1905

úvodní jarní kolo FORTUNA:LIGY nabídne několik zajímavých duelů. Všechny uvidíte opět exkluzivně jen v O2 TV. Nechcete si nechat ujít boj o ligový titul? Zápasy nejvyšší fotbalové soutěže můžete pravidelně sledovat také s balíčkem O2 TV Sport Pack.

Kam dál? Tři hráči, kteří mohou ve FORTUNA:LIZE brzy dosáhnout na zajímavý milník

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru