Patrik Kincl pro O2 TV Sport: Do odvety s Karlosem dám všechno, může mě přiblížit k UFC!

„Moc se těším, tenhle duel jsem si vybojoval, byl to můj cíl. Jsem připravený dát do přípravy opravdu všechno,“ hlásí sebevědomě Kincl. Zatímco „Terminátor“ Vémola se před očekávanou červnovou bitvou utká v březnu na brněnském XFN 17 ještě s Martinem Šolcem, Kincl jiný souboj do té doby neplánuje. Z pochopitelných důvodů.

„Mám pár drobnějších zranění, které hodlám doléčit. Chci se dát stoprocentně do pořádku a věnovat se jen přípravě. Na každého soupeře se připravuji individuálně, zápasem bych se odchýlil od svého plánu, taktiky a přesného drilu na Karlose. A to nechci,“ objasnil devětadvacetiletý fighter.

Už teď je jasné, že jejich souboj velmi sledovaný. A pravděpodobně také pořádně vyhrocený. Vémola se totiž nedávno do svého soupeře opřel v live streamu, z jeho úst dokonce padaly i urážky. Kincl nějakou tu odvetu úplně nevyloučil, ale raději by zůstal v klidu. Osobní útoky se ho prý dotýkají.

Výhra = šance ve slavné UFC?

S Vémolou se poprvé utkal loni v červnu a z výhry na body radoval „Terminátor“. „To, že jsem první zápas prohrál, pro mě bude naopak výhoda. Mám obrovskou motivaci uspět! Minule jsem neudělal žádnou extra velkou chybu, přišel jsem o oko, což ovlivnilo zbytek duelu. Pro mě je motivace ukázat, že to byla náhoda,“ dodal ambiciózní bojovník s profi bilancí 21 výher – 9 porážek.

Už jste četli? Chování ‚Pína‘ mě vytočilo. Před zápasem jsem cítil velký tlak, přiznal Kincl

Vzápětí nabídl zajímavé srovnání. Stejně jako jeho nejbližší vyzyvatel dokázal Ondruše uškrtit technikou rear naked choke, má to ovšem jeden háček. „Já se s Pínem tolik nenadřel, ukončil jsem ho o minutu dřív,“ připomněl Kincl. „Všichni se můžou zpětně podívat, jak zápasy probíhaly, jak je na tom kdo technicky,“ nabádá.

V rozhovoru s Davidem Sobiškem rodák z Hradce Králové přiznal, že očekávaná odveta by mohla být odrazovým můstkem do nejprestižnější MMA organizace na světě – UFC. „Už před prvním duelem s Karlosem jsem od nich měl na stole smlouvu, tehdy jsem jí odmítl. Tohle je zápas, který mě tam může přiblížit,“ uvědomuje si jedna z největších hvězd domácí zápasnické scény.

Nepřehlédněte: Výsledky XFN 15: Duel rapperů vyzněl pro Marpa, odvetu s Vémolou vybojoval Kincl

Foto: O2 TV Sport

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru