Finále prestižních turnajů na O2 TV Tenis: Vybojuje Kvitová v Sydney svůj druhý titul?

Dvakrát tady došla do semifinále, v roce 2015 dokonce turnaj ovládla. A letos Kvitová jen dokazuje, proč Sydney patří mezi její nejoblíbenější destinace. Ve čtvrtfinále vyřadila světovou dvojku a obhájkyni titulu Němku Angelique Kerber a formu potvrdila i proti Aliaksandře Sasnovich. Běloruskou soupeřku vyprovodila po výsledku 6:1 a 6:2 z kurtu za 66 minut. „Stálo za to si počkat. Myslím, že jsem odehrála výborný zápas,“ poznamenala po semifinále, které začalo kvůli dešti s takřka pětihodinovým zpožděním

O druhý titul v Sydney si zahraje s domácí hvězdičkou Ashleigh Barty, která dorazila do nejlidnatějšího australského města na pobřeží Tasmanova moře rovněž ve výtečné formě. Vyřadila nejen světovou jedničku Simonu Halep, ale následně si v úvodním semifinále poradila i s devátou hráčkou žebříčku Kiki Bertens. Teď stojí před šancí vrátit Kvitové dva roky starou porážku ve finále v Birminghamu.

Nepřehlédněte: Kvitová a oblíbené Sydney: Pět startů, jeden titul a další dvě účasti v semifinále

Bude její pomsta úspěšná, nebo se na Australian Open triumfem na velkém turnaji naladí dvojnásobná wimbledonská šampionka? Buďte u toho! Petře Kvitové můžete proti Ashleigh Barty držet v sobotu ráno palce u přenosu na O2 TV Tenis. Začínáme v 7 hodin!

Finále v Hobartu se slovenskou účastí

Na stejné stanici si můžete ještě o čtyři hodiny dříve vychutnat také boj o titul na podniku v Hobartu. Tam do finále prošly Slovenka Anna Karolína Schmiedlová (77. místo v žebříčku WTA) s Američankou Sofií Kenin (56.). Ta zaútočí na premiérový titul na prestižním okruhu.

Tip: Sledujte finálové souboje prestižních turnajů na okruhu WTA s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru