Další týden plný basketbalu na O2 TV Sport. Na jaké atraktivní duely se můžete těšit?

Seriál basketbalových přenosů odstartujeme v úterý 8. ledna, kdy mají na programu další zápasy v Lize mistrů čeští zástupci. V 18:30 nastoupí mistrovský Nymburk doma na „Tyršáku“ proti litevskému Lietkabellisu s nadějí, že ukončí sérii tří porážek v řadě a oživí stále existující šance na postup do play-off, případně alespoň do Evropského poháru FIBA.

Stejně jako Středočeši se na dně své skupiny nachází také úřadující český vicemistr z Opavy. Slezané dokázali vyhrát pouze úvodní duel, následně osmkrát za sebou prohráli. Na palubovce favorizovaných Benátek mohou jen překvapit. Zda se jim to podaří, můžete sledovat od 20:25 na O2 TV Sport.

Tip: Sledujte zápasy basketbalové Ligy mistrů a Euroligy s balíčkem O2 TV Sport Pack!

Aspiranty na titul čekají další těžké zkoušky

Euroligadruhý lednový týden na programu hned dvě kola. Z toho sedmnáctého se můžete těšit na konfrontaci italského a španělského basketbalu – Milán přivítá ve středečním souboji sousedů v tabulce Barcelonu. Katalánci vyhráli třikrát za sebou, teď si brousí zuby i na celek z Milána, který v prvním vzájemném duelu v sezoně porazili rozdílem deseti bodů.

Hned o den později začne 18. kolo nejprestižnější evropské basketbalové soutěž. Z něj vám na O2 TV Sport nabídneme hned tři zápasy a půjde o velké lahůdky. Ve čtvrtek dojde na reprízu semifinále posledního Final Four mezi Fenerbahce a Žalgirisem Kaunas, tehdy slavil postup istanbulský gigant a favoritem bude i tentokrát. Dovede Jan Veselý lídra euroligové tabulky k další výhře?

Nepřehlédněte: Veselý prosincovou hvězdou Euroligy: Čím si řekl o cenu pro nejužitečnějšího hráče?

Hned po Fenerbahce půjde do akce další z hlavních aspirantů na zisk titulu. Vítěz posledního ročníku Real Madrid se utká s Olympiakosem, kterému má co vracet. Úvodní duel v sezoně totiž ovládl řecký celek. Z páteční várky utkání pak uvidíte další španělsko-řecký souboj, kdy Barcelona změří síly s Panathinaikosem.

  • Rozpis basketbalových přenosů na O2 TV Sport na tento týden:
Úterý 8. ledna 18:25 Basketball Nymburk – BC Lietkabelis (Liga mistrů)
20:25 Reyer Venezia – BK Opava (Liga mistrů)
Středa 9. ledna 20:40 Olimpia Milán – FC Barcelona (Euroliga)
Čtvrtek 10. ledna 18:40 Fenerbahce Istanbul – Žalgiris Kaunas (Euroliga)
20:55 Real Madrid – Olympiakos Pireus (Euroliga)
Pátek 11. ledna 20:55 FC Barcelona – Panathinaikos Atény (Euroliga)

Chcete sledovat pravidelné exkluzivní sportovní přenosy? Podívejte se, jak si pořídit O2 TV se stanicemi O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis. Více se dozvíte ZDE.

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru