Tři hráči, kteří mohou ve FORTUNA:LIZE brzy dosáhnout na zajímavý milník

Martin Fillo – 50 branek

Dvaatřicetiletý Martin Fillo začínal svou kariéru v Plzni. V dresu Viktorie vstřelil celkem 20 ligových branek a následně si to namířil do Mladé Boleslavi. Po dvou gólech u Bolky přidal další dvě v Příbrami, nejvíce se mu ale dařilo v Teplicích. Během necelých tří sezón nasázel 22 branek a jako velkou posilu si jej vybral ostravský Baník. Ve druhé polovině minulé sezóny se Fillo prosadit nedokázal, letos ale nastřádal už tři přesné zásahy a k padesáti brankám v ligové kariéře mu schází jediná trefa.

Josef Hušbauer – 50 asistencí

Josef Hušbauer má blízko k tomu, aby v jarní fázi FORTUNA:LIGY zaznamenal svou 50. ligovou asistenci. Svou vůbec první přihrávku si připsal v dresu Příbrami, nejvíce se mu poté dařilo v sezóně 2016/17, kdy Slavii pomohl k titulu hned deseti asistencemi. Letos dosud přihrál na sedm branek a pouhé tři asistence mu schází k tomu, aby se dostal na poměrně zajímavý milník.

Už jste viděli? Trio nejproduktivnějších hráčů podzimní části FORTUNA:LIGY

Marek Matějovský – 300 odehraných zápasů

Čerstvě sedmatřicetiletý Marek Matějovský v lize odehrál 297 utkání a brzy tak zapíše své 300. utkání v nejvyšší české soutěži. 6 zápasů sehrál Matějovský v Jablonci, následně se přesunul do Mladé Boleslavi a po svém přestupu do Sparty se před rokem a půl definitivně vrátil do Bolky. Letos odehrál dvanáct ligových duelů, ve kterých dvakrát skóroval a třikrát přesně našel svého spoluhráče.

marek Matějovský mladá boleslav

Také v jarní části sezony uvidíte všechny zápasy FORTUNA:LIGY jen v O2 TV. Nechcete si nechat klíčové boje ujít? Podívejte se, jak si můžete O2 TV se stanicemi O2 TV Sport a O2 TV Fotbal pořídit i k vám domů.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru