National League: Naposledy dal Bielu dva góly, pomůže Lhoták Fribourgu k další výhře?

Oba týmy mají odehraných rovných třicet zápasů a dělí je od sebe devět bodů a pět příček. Podle umístění v tabulce je do role favorita pasován třetí Biel, ovšem bilance vzájemných zápasů v letošní sezoně zase hovoří ve prospěch Fribourgu.

Poprvé změřily síly v šestém kole, kdy čtvrtfinalista loňského ročníku otočil duel na ledě Bielu a vyhrál 3:2, třikrát se mu podařilo skórovat i doma a byl z toho další tříbodový zisk (3:0). Biel vzájemnou bilanci alespoň částečně vylepšil začátkem prosince, kdy Fribourg díky třem trefám v úvodní třetině zdolal na jeho ledě hladce 4:0.

Hned o den později na sebe narazily znovu a potřetí v sezoně se radovali hráči Fribourgu. Velkou zásluhu na to měl český útočník Lukáš Lhoták. Ve druhé třetině vrátil hostujícímu týmu vedení a na začátku třetího dějství druhým gólem skóre ještě navýšil. Fribourg nakonec odjel s výhrou 4:1.

Prosadí se odchovanec pražské Sparty i tentokrát? Přímý přenos duelu 33. kola National League mezi Bielem a Fribourgem začíná na stanici O2 TV Sport v 19:40 hodin.

Foto: gotteron.ch

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru