Ligoví ‚držáci‘. Podívejte se, kteří hráči na podzim nechyběli na hřišti ani minutu

Z oficiálních statistik fotbalové FORTUNA:LIGY se dá vyčíst ledacos. Třeba i to, že do každého z podzimních kol nejvyšší soutěže zasáhlo celkem patnáct hráčů, sedm z nich se pak může chlubit, že odehráli maximální možnou porci minut. Jedním z nich je obránce Bohemians Martin Dostál. Ten už v uplynulém ligovém ročníku nevynechal na hřišti ani minutu a na podzim v nastoleném trendu pokračoval.

Nepřehlédněte: Slavia, Sparta, Baník… Takhle vypadá pořadí FORTUNA:LIGY podle návštěvnosti

Ve Zlíně mají svého „držáka“ v Zoranu Gajičovi. Ševci přezimují po více než solidním podzimu na šesté příčce a právě osmadvacetiletý Srb na tom má značný podíl. Velkým přínosem pro svůj tým byl i Tomáš Holeš, jenž se vypracoval mezi klíčové postavy ambiciózního Jablonce. Důrazný stoper přidal ke stabilně spolehlivým výkonům i tři góly.

Obhájce titulu z Plzně má za sebou náročný program, když kromě FORTUNA:LIGY válčil také v Lize mistrů. Jediným z kádru Viktorie, kdo nechyběl v obou soutěžích ani jedinou minutu, byl Patrik Hrošovský. Odměnou pro fyzicky i technicky skvěle vybavenému slovenskému středopolaři mohl být gól proti Realu Madrid na legendárním stadionu Santiago Bernabéu.

Už jste viděli? Tři hráči, kteří mohou ve FORTUNA:LIZE brzy dosáhnout na zajímavý milník

V kolonce odehraných minut najdeme číslovku 1710 ještě u dalších tří hráčů z týmů u dna ligové tabulky. Dva z nich patří mezi opory předposlední Karviné, ten třetí hájí barvy pražské Dukly, která vstoupí do jarní části sezony z poslední 16. pozice.

Přehled hráčů, kteří na podzim ve FORTUNA:LIZE odehráli plný počet minut:

Martin Dostál (Bohemians 1905)
Zoran Gajič (Zlín)
Tomáš Holeš (Jablonec)
Patrik Hrošovský (Plzeň)
Jan Moravec (Karviná)
Marek Janečka (Karviná)
Branislav Miloševič (Dukla)

Také v jarní části FORTUNA:LIGY uvidíte všechny zápasy exkluzivně pouze v O2 TV. Nechcete si nechat klíčové boje ujít? Podívejte se, jak si můžete O2 TV se stanicemi O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis pořídit i k vám domů.

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru