Výsledky XFN 15: Duel rapperů vyzněl pro Marpa, odvetu s Vémolou vybojoval Kincl

Právě souboj známých rapperů mezi šestnácti provazy byl pomyslnou třešničkou na dortu. Zápas měl podle očekávání ve své režii Marpo, který poslal svého slovenského soka ve druhém kole hned třikrát k zemi. Rytmus ale pokaždé našel sílu pokračovat a nakonec zvládl bojovat celých šest kol. Po něm přisoudili rozhodčí výhru českému rapperovi.

„Chvílemi jsem si už myslel, že to nedokončím, ale vždy jsem si řekl, že to prostě nevzdám,“ nechal se slyšet poražený Rytmus. „Chci mu vzdát hold, ustál neskutečný bomby,“ chválil svého kolegu z branže Otakar Peřina alias Marpo. Ten si pochvalola atmosféru v O2 areně. „Měl jsem pocit, že se hraje mistrovství světa v hokeji,“ dodal.

Kincl si nic než výhru nepřipouštěl

Boxerské vložce předcházela hvězdnými jmény nabitá karta MMA. Dalším velkým tahákem XFN 15 byl bezpochyby střet Patrika Kincla s Petrem „Pínem“ Ondrušem. Očekávaný souboj se proměnil v jasnou záležitost prvně jmenovaného, který svého rivala uškrtil technikou rear naked choke hned v prvním kole.

Kincl si kromě cenného skalpu zároveň vybojoval možnost utkat se v odvetě s Karlosem Vémolou, jemuž letos v létě na body podlehl. „Nic jiného, než vítězství, jsem si nepřipouštěl. Kdybych prohrál, tak nejspíš ukončím kariéru. Prohrát s Pínem by znamenalo, že nemám ve vyšší lize co dělat,“ prozradil.

„Terminátor“ dodržel slib

Na XFN 15 se představil i zmiňovaný „Terminátor“ Vémola. Tomu stačily necelé dvě minuty na to, aby si poradil s Brazilcem Flaviem Mangonem. „Zápas jsem si užil. Snažil jsem se od začátku držet tempo, abych fanouškům na konec roku a k Vánocům přinesl to technické KO v prvním kole, jak jsem slíbil,“ vzkázal.

Galavečer ozdobil také jeden titulový souboj. Novým šampionem v pérové váze se stal Slovák Ivan „Buki“ Buchinger, jenž porazil Sergeje Grecicha z Litvy ve čtvrtém kole na submisi.

  • Výsledky XFN 15:

Box:
Marpo porazil Rytmuse na body
Lukáš Konečný porazil Matúše Babiaka na body

MMA:
Ivan Buchinger porazil Sergeje Grecicha ve 4. kole na submisi (D'Arce Choke) – stal se šampionem pérové váhy
Karlos Vémola porazil Flavia Mangona v 1. kole na TKO
Patrik Kincl porazil Petra Ondruše v 1. kole na submisi (Rear Naked Choke)
Machmud Muradov porazil Grzegorze Siwyho na KO
Ylies Djiroun porazil Miroslava Štrbáka na body
David Dvořák porazil Zaku Falluzadeho na TKO
Chamia Chambi porazila Sandru Maškovou na body
Vasil Ducár porazil Daniela Brunclíka ve 3. kole na TKO
Lukáš Dvořák porazil Fatiha Aktase v 1. kole na submisi (Guillotine Choke)

Nestihli jste přímý přenos? Nevadí. Stanice O2 TV Sport odvysílá vydařený galavečer XFN 15 ze záznamu do konce roku každý den, včetně Silvestra. Pro více informací doporučujeme sledovat náš TV program, kde se dozvíte vše podstatné.

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru