Trio nejproduktivnějších hráčů podzimní části FORTUNA:LIGY

3. Michal Trávník (Jablonec) – 15 bodů

Jen málokterý ze záložníků se po hřišti pohybuje s takovou elegancí, jako čtyřiadvacetiletý jablonecký špílmachr. Za sebou má bezkonkurenčně nejlepší půlrok v kariéře. Ke stabilním výkonům přidal i na jeho postu tolik potřebná čísla. Osm gólů dal sám, dalších sedm jich díky své šikovnosti připravil. Není divu, že pětinásobný reprezentant patří mezi nejžádanější ligové zboží.

2. Miroslav Stoch (Slavia) – 16 bodů

Dost možná vůbec největší hvězda ligového podzimu. Devětadvacetiletý Slovák se postupně rozehrál k parádním výkonům. Vždy ho bylo plné hřiště, jen těžko jste ho mohli přehlédnout. Jakmile měl trochu prostoru, pálil. A často úspěšně. Z 64 vyslaných střel jich jedenáct skončilo v brance soupeře, k nim přidal navrch ještě pět asistencí. Klíčový muž v kádru podzimního mistra.

Už jste viděli? Slavia vládne díky nejlepší záloze, tvrdil v TKI-TAKA Švancara. Za co v kariéře platil pokuty?

1. Nikolaj Komličenko (Mladá Boleslav) – 22 bodů

Kraluje produktivitě i tabulce střelců. Třiadvacetiletý ruský snajpr má za sebou podzim jako hrom. Desátá Boleslav nastřílela v devatenácti kolech 36 gólů a o rovnou polovinu z nich se postaral právě Komličenko. Opavského nováčka i olomouckou Sigmu sestřelil hattrickem, dvakrát se mu podařilo skórovat i v Edenu proti Slavii. Na dalších čtyřech brankách svého týmu se podílel asistencí.

Všechny zápasy FORTUNA:LIGY i prestižní Ligy mistrů můžete sledovat pouze v O2 TV na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Podívejte se, jak si můžete pravidelné přenosy užívat z pohodlí domova i vy!

 

Foto: Profimedia

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru