Rytmus promluvil o přípravě na souboj s Marpem: Sáhl jsem si na hranice svých možností

„Nyní už jenom dolaďujeme. To nejtěžší mám za sebou, teď už jsme to nastavili tak, abych se na každý trénink těšil a hlavně se nezranil,“ cituje slova úspěšného slovenského rappera portál iSport.cz. Zároveň dodal, že přípravě na zápas obětoval prakticky všechno. „Odpustil jsem si dovolenky, přepnul jsem do sportovního módu. Častokrát šla stranou i frajárka, musel jsem zrušit i nějaké věci, co se týkaly rodiny,“ zdůraznil.

Nepřehlédněte: Marpo a Rytmus poprvé tváří v tvář: Tohle prohlásili před očekávaným soubojem!

I to svědčí o tom, jak moc byla Rytmusova příprava intenzivní. „Za poslední roky jsem se letos nejvíc ke sportu vyhecoval. Sáhl jsem si na hranice svých možností. Párkrát už jsem byl v takovém stavu, že jsem myslel, že se pozvracím. Ale chtěl jsem to sám. Věděl jsem, do čeho jdu a nikdo mě nenutil,“ podotkl autor mnoha velkých hitů.

Zápas s kolegou velkou výzvou

Na povánoční souboj v pražské O2 areně se těší, jde o jednoznačně o jeho sportovní vrchol. „Je to kolega z branže a jdeme si dát zápas na šest kol. Oba se na to tvrdě připravujeme,“ přiblížil Rytmus současný vztah s Otakarem Peřinou známým jako Marpo.

Toho slovenská hudební hvězda vyzvala z jednoduchého důvodu. „Miluju výzvy a také miluju, když můžu vystoupit z komfortní zóny a udělat něco, co většina udělat nechce,“ dodal pro iSport.cz Patrik Vrbovský.

Jak dlouho očekávaný boxerský duel populárních rapperů dopadne, se dozvíme už 27. prosince na XFN 15. Galavečer, na kterém se představí i Karlos „Terminátor“ Vémola, Petr Ondruš s Patrikem Kinclem či Machmud Muradov, odvysílá v přímém přenosu stanice O2 TV Sport.

Tip: Očekávaný zápas Rytmuse s Marpem můžete sledovat pořízením balíčku O2 TV Sport Pack

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru