Basketbalové hody na O2 TV Sport: Sledujte české zástupce v Lize mistrů i prestižní Euroligu

Basketbalový maraton odstartujeme už v úterý 18. prosince. Od 18:45 hodin si můžete vychutnat opravdovou lahůdku v podobě souboje prvního s třetím týmem euroligové tabulky – Fenerbahce vs. CSKA Moskva. V dresu domácího celku nebude chybět Jan Veselý, který se pokusí tureckého šampiona a loňského finalistu dovést k dvanácté výhře ve třináctém utkání.

O dvě hodiny později začne další atraktivní duel tradičních účastníků nejprestižnější evropské basketbalové soutěže mezi Barcelonou a Olympiakosem.

Tip: Zápasy basketbalové Ligy mistrů a Euroligy můžete sledovat s balíčkem O2 TV Sport Pack

Potrápí Nymburk lídra skupiny?

Ve středu nejprve nastoupí k dalším zápasům čeští zástupci v Lize mistrů. Zejména na Nymburk čeká zkouška z kategorie nejtěžších. Úřadující český mistr, který je ve své skupině s dvěma výhrami z osmi utkání poslední, se od 18:30 hodin představí na palubovce prvního AEK Atény. S řeckým soupeřem Středočeši doma padli až v prodloužení, udrží s favoritem krok i v odvetě?

Ve stejný čas rozehrají svůj zápas i basketbalisté Opavy. Ti před svými fanoušky vyzvou Fribourg a motivaci budou mít hned dvojnásobnou. V případě výhry se totiž mohou odlepit ode dna tabulky, švýcarskému soupeři navíc budou chtít vrátit porážku z úvodu sezony.

Středeční basketbalový program na O2 TV Sport uzavře od 21 hodin třetí přenos z 13. kola Euroligy. A opět to bude velmi prestižní záležitost. V akci uvidíte druhý Real Madrid, který změří síly s šestým Panathinaikosem. V minulé sezoně na sebe tyto velkokluby narazily v play-off a úspěšnější byl celek z Madridu, ten nakonec dokráčel až k titulu.

Další kolo, další přenosy

Tři přenosy vám nabídneme i z následujícího kola Euroligy. Čtvrteční program okoření duel CSKA Moskva s tureckým Anadolu Efes a také derby španělských celků mezi Baskonií a Barcelonou, v pátek si pak rozhodně nenechte ujít souboj gigantů Bayern Mnichov vs. Real Madrid.

  • Rozpis basketbalových přenosů na O2 TV Sport na tento týden:
Úterý 18. prosince 18:40 Fenerbahce Istanbul – CSKA Moskva
20:40 FC Barcelona – Olympiakos Pireus
Středa 19. prosince 18:25 AEK Atény – Nymburk
18:25 Opava – Fribourg
20:55 Real Madrid – Panathinaikos Atény
Čtvrtek 20. prosince 17:55 CSKA Moskva – Anadolu Efes
20:55 Baskonia – FC Barcelona
Pátek 21. prosince 19:55 Bayern Mnichov – Real Madrid

Chcete sledovat basketbalové zápasy a další exkluzivní sportovní přenosy? Podívejte se, jak si pořídit O2 TV se stanicemi O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis. Více se dozvíte ZDE.

Foto: euroleague.net

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru